- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Szafi77
tag
válasz
Willie #46800 üzenetére
Vannak-e a telefonnak típushibái?
Képernyőbeégés - főleg ha erőlteted a kék témákat. Az USB is el tud romlani - nem tölt a teló.Az akkumulátora mennyit bír? Minden nap töltőre kell dugni vagy simán elmegy masszív használattal 2 napot is?
Minden nap tölteni kell, főleg ha masszívan használod - akkor talán nem árt ha a kocsiban és melóban is van töltőd nem csak otthon.Maga a telefon mennyire strapabíró?
Annyira mint egy átlagod okostelefon. De nézz drop teszteket a Youtube-on.Melyik a legfrissebb hivatalos szoftver most a telefonra? Fog még gyártói frissítés érkezni?
4.0.3. Ebben a hónapban kéne jönnie a 4.1-nek. -
Szafi77
tag
-
Szafi77
tag
"Urambocsá ha sajnálja az 500-at akkor van félórás visszafizetés. Tehát megcsinálja visszakéri az árát"
Ez olyan mint ha étteremben miután jól laktál azt mondanád hogy szar volt a kaja adják vissza a pénzt.
Az ilyen emberek miatt nem éri meg fejleszteni androidra. Az Android a sóherek rendszere ...
-
Szafi77
tag
válasz
ForRedGlory #6452 üzenetére
azzal hogy valaki felrakta egy nem kompatibilis hardverre a romot és nem működik az nem hiba - informatikailag
de inkább programozásilag. A mostani LPJ rom is megy akadás nélkül nálam. Nem hiszem hogy a végleges ennél rosszabb lenne.
A LPJ romnál a visszaállításnál egy két dolog nem sikerült flottul - Beautyful Wdget, Go Launcher pl.. A helymeghatározással is van gondja néhány proginak , de a maps megy.
Néhány program küzd a 4.0.3-as androiddal, de az már tényleg programozási hiba
És ezek általában valami rendszerbuheráló appok.
-
Szafi77
tag
gyors LPJ letöltés : [link]
Felraktam! Tud magyarul, és kb annyit mint az LPH, nem laggol jobban. Ami nekem kell - és eddig kipróbáltam - az megy rajta - Gmail, Exchange, GPS, wifi .... stb ..
-
Szafi77
tag
Nekem is Case-Mate tokom van ez!
Az benne a jó hogy nem vettem észre rajta semmi bosszantót amióta megvan. Ejtettem le 2x a telót de a tokon kívül más nem sérült - a tok is csak kicsit. Én is a Case-Mate-et ajánlom!
-
Szafi77
tag
Nekem is volt IPhone 4-em, és sokkal szarabb volt mint a mostani S2! Nehéz, nem tudtam pendrive-ként használni, nem tudtam rá zip, otd fájlokat feltölteni ... bla bla ...
csak hogy olyan embert is halljatok akinek volt iphoneja is és SGS-e is
Fejlesztőként azt kell mondanom hgoy ha használati eszköz lesz az okosteló, az iphone nagyon le fog maradni! Mondok egy egyszerű példát: Ha van egy cég akinek én egy speckó appot akarok legyártani - azaz 5-10 jól meghatározott telefonon menjen - azt ios-en nem tudom megoldani, míg androidon átküldöm e-mail csatolmányban és használják ...
Szóval ha megjelennek a specó app-ok, akkor az ios-nek változtani kell, vagy el fog tűnni az üzleti szegmensből, és marad az android.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest