Hirdetés
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 11T Pro - Mi-nek nézel engem?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Arcanis
aktív tag
válasz
HardRic #35448 üzenetére
Nálam is sokkal jobb az Apex (jobb benne a smooth - Rotate kedvéért írom így : )
Nameg sem Apex-ből, sem Nová-ból nem vettem meg a fizetős verziót, viszont az Apex free bőven elég nekem:Van "tablet" lapozási animáció, lehet appot hide-olni a drawerben és van még pár egyszerű gesture is a free verzióban.
Ehhez képest a Nova free kétféle lapozási effektet nyújt (rendkívül gagyi cube, meg a card stack - ami drawerben tetszetős, de homescreenen nem - tehát marad a no effect)
A "hide apps in drawer" feature sincs benne a free-ben, és a swipe down gesture sem része az ingyenes történetnek (jegyzem meg Apex-ben ugye ezek még mindig a free szolgáltatások)(XDA-n írták, hogy a Nova Prime kevesebbet tud mint az Apex Free
- persze ez azért nem igaz)
Viszont kezdődhet az Apex VS Nova érv-csata
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2014 - i5 I 4GB I 128GB SSD I OS X Big Sur I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest