Hirdetés
Aktív témák
-
happy555
aktív tag
válasz
Rotate #34795 üzenetére
Konklúzió:
Este felment az LPT.
Meglepő, de megint behalt ugyanúgy mint LPO!
Az egyik restart után megint no pin, no gsm.Gondoltam most nem hagyom annyiban.
Progik egyesével unistall, majd restart, egyszercsak lett pin és térerő..Lehet csak én vagyok az az elvetemült aki 4.0.4 alatt go launchert használ go lockerrel, és go lockerhez alapértelmezett home gombbal.
Na ez alapértelmezés ami padlóra teszi a rendszert!!!Úgyhogy már csak egy jó kis lockscreen kéne és bódottá van!
-
tomi6600
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne,hogy felraktam a portal rom 2.3-at és mikor bekapcsol kioldom a billenytyú zárat és sötét kép se launcher csak a status bar és egy kevés idő műlva kidobja hogy a autoinstraller hibás.
Ilyenkor mit tegyek?
Mert nem wipoltam hanem felraktam alap lpg-re -
dzson1
tag
válasz
horseface77 #34775 üzenetére
Köszi össze jött a format factorival.
Régóta használom a progit de nem gondoltam ,hogy ilyet is tud.Mégegyszer KÖSSZZZ
-
pzstm
titán
nem tudom vaaha is lesz-e még Kaffee4Eck-ből új verzió
Lehet ismerkednem kell lassan CM10-el és nem várni a JB alapú főzelékekre
-
Muffi
aktív tag
Tessék... 2 kattintás volt...
-
ERPY
őstag
Köszi, menet közben megoldottam. A Portal rom készítője meg jó bő nyállal .......... !!!!!!!!!
Szal aki a Portal romot használja, és szüksége van arra hogy ha rádugja PC-re akkor USB-ként ismerje fel a gép a telót, az a következőre módosítsa a init.d könyvtárban a S04EnableMTP file-t:#!/system/bin/sh
# USB mass storage
/system/bin/setprop sys.usb.config mtp,adb
/system/bin/setprop persist.sys.usb.config mass_storage,adb
/system/bin/setprop sys.usb.state mtp,adbAki meg kitalálta és alapértelmezetté tette az android rendszerben az MTP-t, azzal forgatnám le a Fűrész film új epizódját élesben.
-
Rotate
veterán
ma mondjuk alig használtam, 11 perc kijelző volt, de egész nap, 13 óra alatt csak 10%-ot merült az LPT
nagyon baba
happy555:
NEE jobb
nincs benne a XEU-s szemét
-
ERPY
őstag
Mi a tököm ez az MTP-s baromság? Rádugom a tellát a PC-re, erre nem USB-ként csatlakozik. Az eddig használt Dual mount SD app sem ér vackot se.
Portal rom2.3 LPT a rom. Valakinek ötlete? A cél ha rádugom a telót a PC-re USB-ként csatlakozzon. -
happy555
aktív tag
Sziasztok!
Csak megpróbálom azt LPT-t! A XEU-s a jó?Most a három fájlos LPQ-t tenném először, ahoz kell PIT? Ha igen akkor melyik?
-
Weeman1
veterán
Valaki próbálta már ezt?
ASNET S2(GT-i9100) RC1.07 & v2.8.3 - Multi-language -
Misi1980
senior tag
Köszönöm a hozzászólásokat!Keresek másikat telót de újjat szeretnék venni
-
ndlx
aktív tag
Sziasztok!
CM9 használók segítsetek, Nektek mennyire merül a telefon?
Mert nekem wifi-vel elég rendesen, wifi nélkül meg olyan közepesen szarul. A jótól mindenesetre elég messze állok. Más is tapasztalta ezt?Ha tudtok, írjatok már időket, kinek milyen... CM10 is jöhet, arra is kíváncsi vagyok.
Köszi!
-
-
Xever
csendes tag
Üdv!
Tudna valaki linkelni I9100XWLP7_I9100OXXLPH_XEH romhoz való CF root kernelt?
Hálás köszönet előre is
-
bondors
csendes tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy amióta a SGS2-met ICS-re frissítettem nem csinál screenshotot (HangLe+Bekapcs gomb) Valamilyen telepített program okozhatja? -
dzson1
tag
Haliho
Tudtok- e megoldást arra,hogy hogyan fordítsam vissza a már felvett video anyagot .
Sajna egykét felvételem fejjel lefelé van . Azokon kellene forgatnomKöszi szépen !!!!!!!!!!!!!!
-
ToMmY_hun
senior tag
Az auto brightness itt is 4-5 másodperces késéssel működik, vagy itt már jó? (CM10-ről beszélek)
-
turika86
aktív tag
Cm10 frissítés után csak úgy szárnyal a telefon... nem tudom, hogy hwcomposer dolgot megoldották vagy sem de egyenlőre így is csoda!
)
-
Land
veterán
Letöltöttem a CMW-ből felrakható Siyah Kernelt
Akkor telepítsem és utána Wipe, majd Wanam telepítése?
-
Land
veterán
Az új Wanam-ot szeretném feltenni. Jelenleg TugaPower van fent. Hogyan tudom feltenni? Wipolnom kellene, de Tuga alatt nem szabad. Kernelt kell cserélnem?
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
dani993 #34731 üzenetére
Megkockáztathatod, hátha nem gondolnak ilyesmire hogy valaki az alaplapot kicserélte benne, de sok reményt ne fűzz hozzá. Érdemes lenne előtte azt is megnézni, hogy bevizsgálás esetén kérnek-e pénzt, mert azt rádverhetik ha megállapítják a garanciavesztést.
Szerk: Azért egy próbát megér.
Egyébként miért kellett az alaplapot cserélni?
-
Muffi
aktív tag
válasz
C.Brigante #34722 üzenetére
Értem! aznemrossz!
köszönöm a választ!
-
Land
veterán
Az aláírásomban szereplő "Brick" ROM-ot melyik sima nem Brickes (
) ROM-ra érdemes cserélni? Olvasom itt a fórumot, de kb az összes 4.0.4/JB ROM bibis, de hátha...
-
dani993
senior tag
Alaplapcserénél amúgy elveszik a Samsungos gari? Szerintem igen, csak azért megkérdem
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Misi1980 #34716 üzenetére
Például úgy, hogy felraksz egy másik gyári romot Odin segítségével. Viszont az a garancia felettébb érdekes, ugyanis 2 évet ad rá a Samsung és tavaly május környékén jelent meg a készülék. Ezek szerint még legalább 2013. májusáig garanciás a legidősebb darab is. Nekem eléggé gyanús ez a telefon és ennyiért simán kapsz gyári független, magyarországi készüléket is.
Snücü Erről van szó.
-
kungzi
veterán
válasz
Misi1980 #34716 üzenetére
csak 3 hó? az édes kevés egy ilyen telónál, főleg 90k-ért
annyiért már több, mint 1év gyári garisat kapsz aprón. felteszel egy olyan romot, amiben van magyar nyelv
azt legalább tudod honnan való a teló? ázsia vagy amerika? mert az se biztos i9100-as a típusa, attól függetlenül, hogy galaxy s2
-
kungzi
veterán
-
turika86
aktív tag
Nem tudok linkelni mert telefonról vagyok...
-
turika86
aktív tag
Jött is az új build cm10 ből! Én már szedem is lefelé...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ToMmY_hun #34699 üzenetére
a kamera cm, de nem vagyok benne biztos, hogy rosszabb lenne.
az automata fényerő viszont jól működik.
érezhetően gyorsabb, mint a miui, viszont a híváskezelő nem 101-es.
hiába veszem fel a hívás, még tovább megy 1-1,5 mp-ig a csengőhang...nagyon idegesítő.
lehet egy csengőhang csere megoldaná, de a mostanihoz nagyon hozzá vagyok szokva. -
kopi73
tag
Sziasztok.
Láttam hogy van friss : Portal Rom
v2.3 de nem tudom letölteni.Tudna valaki segíteni letöltő linkben?
Köszönöm. -
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Tudnék venni egy új Samsung galaxy S2-t 90000ft-ért.A gond csak az hogy nincs benne magyar nyelv.Hogy tudom magyarosítani a telót?
-
Snücü
tag
Nálam eddig nagyon jól vizsgázik a CM10... Ahhoz képest, hogy még nagyon korai szakaszban van, nagyon jó. Igazából láttam már rosszabb "végleges" romot. Nekem eddig minden működik benne, most vagyok kicsit több, mint 24 óra készenlétnél, másfél óra kijelzővel 46%-on (2G, WiFi és szinkronizálás bekapcsolva), szóval akksiidőben sem lesz ez olyan rossz.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest