- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
E_Roland
csendes tag
válasz
LosBlancosRM #6764 üzenetére
Ezt igazából én sem tudom mire vélni. Elég részletesen le lett írva, hogy miért jó/kényelmes a használat. A Samsungban sokkal látványosabb és testreszabhatóbb, ezt aláírom, de ha másnak az igényét kielégíti az iphone megoldása, akkor mi is a baj ezzel a “logikával”?
Ha csak úgy szimplán bele akartál kötni ebbe, akkor kard ki kard, mehet a méregetés, csak nem biztos, hogy sok értelme van.. -
E_Roland
csendes tag
válasz
SaMURaIDrAkE #6752 üzenetére
Nem hiszem, hogy részrehajlás lenne, de nekem is fura, mert rengeteg külföldi tesztet megnéztem, és mindenkinél ez van.
Arra tudok gondolni, hogy sokkal több ideig készít egy képet, elmerül a beállításokban, lefotózza többször is az adott dolgot, és lesz köztük jó kép, mert nem a hardver a ludas szerintem.
Lehet a zajosságát a képeknek egy állvány egész jól orvosolja, de az átlag ember nem arról fotóz, így kijön a különbség. -
E_Roland
csendes tag
Egy az egyben megegyezik a notif kezelésünk. Valószínű az apple kitalálta, mi pedig hozzászoktunk, mert egyébként nagyon kényelmes.
Amit írtál a hibákról, azokkal én is találkoztam, és tényleg kicsit zavaró volt, de megszokható. Főleg annak tükrében, hogy az applenek meg megvannak a saját hülyeségei.
De mint ahogy írtam, a Samsung mint eszköz, szerintem jobb is az almánál, csak ezek a fránya, de fontos apróságok..
-
E_Roland
csendes tag
Szerintem olvastam is ezzel kapcsolatban anno a kérdésed itt a fórumon. Miért csak 1,5 hónapon át volt jó ez a beállítás? Elmászott valami vagy visszamentél iOS-re? Egyébként az e-mail-es notif a top prio nekem is. Azt meg tudtad oldani, mert pont a gmail-nél volt problémám.
@qltsar Hogy érted, hogy katasztrofális az értesítés kezelése iOS-en? Bekapcsolod akkor jön, ha kikapcsolod, akkor nem jön. Fapados megoldás, de az az előnyére írható, hogy nem kell 3 helyen külön beállítani a dolgokat + külső app. használat.
@alasho köszi! Addig is maradok itt és figyelem az updatekről a véleményeket
-
-
E_Roland
csendes tag
Az volt a problémám, hogy zárolt képernyőnél (amikor fekete a kijelző, pl. asztalra rakva mellettem), nem ébredt fel az értesítés megérkeztekor a kijelző, bármit is állítottam.
Egyébként a szuper látványos kijelző széli futófény is csak akkor villant fel, amikor kedve volt.
Glimpse notifications letöltése után már legtöbbször felébresztette a képernyőt (adtam neki jogosultságot mindenhez + akkumulátor kímélést kikapcsoltam az appnál, sőt azoknál az appoknál is, amiktől értesítést szerettem volna + aod bekapcsolva), de így is volt olyan, amikor csak a kijelző feloldás után láttam a kis bubi értesítő ikont.
Lehet, hogy volt benne user error annak ellenére, hogy beleástam magam a témába, de furán inkonzisztens volt a dolog. (legfrissebb rendszerszoftverem volt múlt héten). -
E_Roland
csendes tag
Na, leírom én is a tapasztalataimat Iphone-ról váltva S24 ultrára, mert úgy veszem észre sokan állnának most át.
i13 mini-t váltott a Samsung.
Sok év ios után furcsa volt ujra az android, de vmi brutál, hogy mennyire kipolírozták a rendszert a Samsungnál. Emiatt valószínűleg nem kell többet aggódni, max az Apple-nek.A kijelző 10/10-es, az S pen szuper hasznos, pedig nem gondoltam, hogy a célközönsége vagyok.
Az ujjlenyomat olvasó piszok gyors, imádtam (annak ellenére, hogy a faceID kényelmét sose fogja elérni).Két dolog volt, amivel megszenvedtem:
1.) Az értesítések kezelése. Külön app kell hozzá, ha valaki értelmesen akarja használni, de minden forum tanács és youtube videó megnézése ellenére sem lett olyan jó, mint a default ios beállítás. Ezzel még tudnék is együtt élni...
2.) A kamera. Párom i15 pro-jával összevetve 10ből 6-7 alkalommal az alma nyer relatíve fölényesen, 1-2 alkalommal hasonló a végeredmény, és további 1 max 2 alkalommal pedig olyat fotózott a Samsung, mintha rendes fényképezőgéppel lőttem volna.Beltéren nagyon fényes szobában is köröket vert rá az apple sajnos, a szabadban még csak-csak, de ott is sokszor életlenek voltak a samsung képei. Ez leginkább azért fura, mert néha meg olyan szép képet csinált a Samsung, hogy szinte el sem hittem...
Sajnos a stabil rendszer után a kamera a legfontosabb nekem egy telefonban, így fájó szívvel, de visszament a Telekomhoz a gép (mielőtt jönne a "vegyél fényképezőgépet" komment, arra előre leírom válaszul, hogy nem szeretnék, és ha konzisztensen tudna jó képet lőni a samsung, akkor bőven elég lenne).Szóval röviden: a Samsung érzetre lassan mindenben lehagyta az applet, és most jobb telefont tett le az asztalra összességében. Viszont amíg a kamera nem tud jó képeket produkálni gyorsan, és ezt konzisztensen tenni, addig marad a vérszegényebb ios rendszer (legalább is az S25 ultráig
).
-mic drop-
-
E_Roland
csendes tag
köszi
Megrendeltem végül az S24 ultrát. Nagyon kíváncsi vagyok rá sok sok év almázás után.
Az összefoglalóban jók a fólia ajánlások, de van olyan hely ahol fel is rakják a telóra? Mediamarkt-os fóliázás ebből a szempontból nagyon kényelmes, de nem láttam, hogy bárki véleményezte volna itt. -
E_Roland
csendes tag
Beleolvasva a kommentekbe + kulcsszavakra rákeresve próbálom a teszteken túl megismerni a telefont.
i13 miniről váltanék, sok év iOS után, de i15 pro max nem igazán érdekel most, unalmas a változás hiánya (vagy legalább is apró csepegtetése).Itt is és külföldi forumokon is olvastam a mikro laggokról és akadozásokról. Ezeket mennyire érzékelitek a legújabb szoftverrel? Láttam, hogy a kamerát szépen reszelgetik a frissítésekkel, hátha ezt is. Youtube-on látok minden félét, de melyik tesztelőnek lehet már hinni manapság...
Azok, akik iphoneról álltak át (vagy igazából bárki), melyik megoldást találjátok a legjobbnak icloud-os felhő tárhely helyettesítésére?
Valaki használja Airpods-al? Nagyon a szívemhez nőtt..
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Lexus, Toyota topik
- Mikrotik routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Napelem
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest