-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
Személyesen vittem be a szegedi SES-be az s21u-t, kérték a számláját. A kupot nem lehet átruházni, annak kell felhasználni, akinek a nevére kiállították.
S24U vásárlását követően kb egy hétre jött meg a kuponkód. Azt is helyben vettem SES-ben. Aki online vette, annak a 14 napos elállás miatt hozzá sem szagolnak 14 napig a regalaxy-hoz, mert ha visszaviszi, akkor a regalaxy is sztornó. Szóval ott a 14 nap letelte után indul a nulladik nap, szóval simán lehet, hogy magát a vásárlás követően lesz 3-4 hét mire a regalaxy kupon megjön. Személyes vásárláskor ugye nincs 14 nap, ott egyből nyomta befelé a csajszi nekem az igényt members-en.A javítandó telefont bevittem szerdán, jött az ajánlat kövi héten kedden, csütörtökön már át is vettem a felújított telefont. 112 ezerre tettek ajánlatot, 12-t kellett fizetni rá, kapott új kijelzőt, akkut, keretet, hátlapot.
Ma meg már el is adtam az s21u-t, az egész kb szűk 3 hét volt a regalaxy kupon kézhezvételétől a telefon eladásáig. A futáros dolog nemtom hogy megy, helyben volt a SES.
Mondjuk ha 100 kilométerre lett volna a samsung bolt, akkor is inkább autóba ülök és elviszem személyesen, a kontár 💩 futárcégek csak bosszúságot okoznak folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
e.vid
senior tag
Én futárt kértem chaten, számlára nem volt szükség. Viszont az alábbi dolgokat meg kellett adni:
A futáros igény rögzítéséhez arra kérem, hogy az alábbi információkat és adatokat a javíttatni kívánt készülékre vonatkozóan kérem írja le részemre: - a javíttatni kívánt készülékkel tapasztalt jelenség részletes leírása - a telefon modellkódja, gyártási és IMEI száma - a vásárlás időpontja - a kuponkód - az Ön neve és azon név, aki igényelte a kupont a Samsung Members alkalmazásban (ugyan azon személy kell legyen) - az Ön telefonszáma, amin elérhetjük - az Ön E-mail címe, amire küldve volt a kuponkód - a napszak, amikor leginkább megfelelne a kiszállás - a pontos cím, amelyen a készülék található - azon személy neve és telefonszáma, akivel egyeztethet a futár.
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
őstag
nem kellett semmi, csak a telefon
s10+ - t adtam le, Feb 4 igényeltem Regalaxy-t, 7-én jött a kupon, február 14 vitte el a futár, 19 jött az ajánlat, elfogadtam aznap majd február 27 jött a kész, javított telefon.múltheten, március 4 kértem a másik telefononnal ott még nem jött válasz
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest