Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P30 - kell ennél több?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
VivienR
tag
válasz
Tybike81 #4143 üzenetére
Nekem még az 5x-es kép sem tetszik helyenként, a digitális maszatolás miatt. Végigmentem a kép otimalizációk között, de még éreztem némi kívánni valót. Hamarosan újabb kör, mert megjött a frissítés. Videóban szerintem sokkal jobban szerepel.
További tapasztalatok, térerőben valahogy ez sem sokkal jobb mint a Note 10+. Olyan helyeken, ahol a párom Redmi 10 Pro-ja még bőven netezik 4g-n, az enyémek már edge-t is alig vesznek. Térerőben sem tapasztaltam sok eltérést.
Amúgy meg szerintem remek telefon lett. Bár a kamera órmótlanul kilóg, ezt a tokok azért eltüntetik. Jelenleg a gyári grip tokot használom, bumszi nagym de jól segít a fogásban, a kamerák és a kijelző is egy kicsit mélyebben van. A szilikon és bőr tokban meg lényegében síkba jön ki. Jelenleg Spigen EzFit van rajta, de olyan mint a tükör, lehetne szélesebb is, de legalább az újlenyomattal nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az AI árnyékában a kamerák fejlődtek a legtöbbet, ám vannak hardveres kérdőjelek.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest