- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Többség észre sem vette a különbséget a két telefon között.
Talán mert nincs is kinézetre semmi. A szoftver is ugyanaz. A hardver infót meg minek nézegesse az ember. iPhone cserénél szerintem ahol észre lehet venni az a nagyobb sot és a jobb képek meg a nagyobb fényerő.
Ha a környezetvédelem fontos akkor minek telefont cserélni? Majd ha megáll a telo szoftverre vagy gallyra törik.... 4-500k telok megvásárlása pont nem támogatja a környezetvédelmet.
Tudnék neked mutatni egy rakás telot ami évek óta nem kap updatet és használják őket tovább. Kockázat persze lehet hogy nagyobb, de ha valaki értelmesen használja azzal sincs semmi baj. Az ismerősnek hiába volt új teloja mégis feltörték a face fiókját, meg az adatokat is az új teloról is ellophatják meg a régiről is. Én nem szeretem amikor valaki erre hivatkozik. Fals biztonság érzetet ad. -
Richie86
senior tag
Jogos, és elfogadom. Az én "kíváncsiságom" is jelentősen csökkent, pár évvel ezelőtt még volt hogy fél évente cseréltem készüléket vagy platformot, most lassan 3 éve iOS-t használok, abból pedig másfél éve van 13 Pro (előtte 11 Pro volt). Most is inkább csak az a kíváncsiság hajt, hogy megnézzem, hová fejlődött a One UI az utóbbi 3-4 évben, illetve az Ultra modelleket is nézegetem, mert "tollas" telefonom nem volt még.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest