- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
Aki esetleg emulátorozgatna, ezzel a telefonnal már szépen mennek a játékok ide értve a Switch emut is zömmel 30-60 fps-el, kis pepecseléssel.
Most próbáltam pár cuccot amim megvan Switchre is, Zelda BotW 30 fps, Metroid Dread 60 fps, Nfs HP Remaster 60 fps, Mario Odyssey és world 3d 60 fps.
Aki szokott játszani telefonokon (én csak ritkán játszottam eddig leginkább COD mobilt, normális emukra és hozzá való telefonra vártam évek óta) van módi a telefon hütésére? Mondjuk 20-30 perc gaming etapon nem éreztem hogy langyosnál jobban melegedett volna a tel, s21U ilyenkor már rendesen meleg volt. Láttam Spigen árul tokot ami a telefon hütését segiti (Spigen Cryo armor) erről van tapasztalata akár más telefonokról valakinek? Hasznos?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged