Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
Aki esetleg emulátorozgatna, ezzel a telefonnal már szépen mennek a játékok ide értve a Switch emut is zömmel 30-60 fps-el, kis pepecseléssel.
Most próbáltam pár cuccot amim megvan Switchre is, Zelda BotW 30 fps, Metroid Dread 60 fps, Nfs HP Remaster 60 fps, Mario Odyssey és world 3d 60 fps.
Aki szokott játszani telefonokon (én csak ritkán játszottam eddig leginkább COD mobilt, normális emukra és hozzá való telefonra vártam évek óta) van módi a telefon hütésére? Mondjuk 20-30 perc gaming etapon nem éreztem hogy langyosnál jobban melegedett volna a tel, s21U ilyenkor már rendesen meleg volt. Láttam Spigen árul tokot ami a telefon hütését segiti (Spigen Cryo armor) erről van tapasztalata akár más telefonokról valakinek? Hasznos?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 / Radeon VII
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Motorola Razr 40
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- AMD RYZEN 7 AM4 CPU-K
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest