- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
lalakov #9666 üzenetére
amúgy drága felső kategóriás mobil esetén nem reszkírozom meg a gyártói garanciát,ráadásul az is benne van a pakliban,hogy amit ad a bolt az nem EU verziós! tanúja voltam annak,hogy az ügyfél mellett állva,várakozva,hogy az ügyfélszolgálaton közölték az ügyféllel,hogy nem lehet a garanciában javítani a készüléket,magyarán elutasították annak a javítását mert nem EU-s garija volt a terméken.
közölték vele,hogy ott igényelje a termék javítását ahol vásárolta. -
bcl
senior tag
válasz
lalakov #9588 üzenetére
A "rossz" alatt nem tudom, mit értesz, de a Samsungok (Note10+, ZF3, ZF4 biztos, és szerintem az S23U is) olyan átalakítót igényelnek, amiben van AD/DA konverter is.
Amiben nincs, az nem fog megnyikkanni...Nekem kettő olyan is van, ami töltős (sőt, Type-C, ÉS Jack is van rajta), és rendesen műkö...dött a felsorolt előző telefonjaimmal.
Az egyik egy ilyen:
Aliexpress 1
A másik már csak a vásárlási előzményeim között van meg, már nem kapható.
Mindkettő oké, bár egyik sem volt olcsó, még nem-kínai mércével semAnnyi, hogy táp csatlakoztatásakor megszakad a lejátszás, mind a kettőnél. Vagy egyformán tervezték őket, vagy valami más miatt ez így adott, passz.
-
válasz
lalakov #9588 üzenetére
Nem biztos, hogy rosszat vettél, csak a S23U kicsit válogatós.
Samsung Tab S7 SF minden pendrive-omat felismeri, a regi Sony Xperia 1 telóm is lekezeli, ez a csúcs eszköz meg játsza az eszét.
Kicsit cikki!
Itt azt irták jó tanácsnak, hogy hülye vagyok hozzá.
Telepítettem, hozzá már alkalmazást is, de csak fél siker.
Van egy érzésem, hogy a Samut nem izgtja, hogy más márka eszközei is kontabilisek legyenek hozzá. -
bandigyerek
senior tag
válasz
lalakov #3593 üzenetére
A mélységélességet nem nem lehet "kikapcsolni". A nagy gépeknél az objektív rekeszét (értsd: ahol bemegy a fény) minél szűkebbre kell állítani. Sajnos ilyen mobilokban nem nagyon van. Ezt nézd meg ha akarod.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
lalakov #3587 üzenetére
Az a beállítás ott van. Telefonos ikon - három pötty - beállítás menü
(voda-telekom kártyák)A kép jó, ezt hívják mélységélességnek. A lencse ill. a szenzor adottságaiból adódóan (valamint a témától való távolságod miatt) a teljes kép egy része lesz éles. Mélységélesség a neve. A MILC - DSLR gépekkel, lencsékkel nagyon jól lehet vele játszani.
A mp3 borítóképeket az MP3tag nevű programmal (windows) tudod id.tag-ként beállítani (sok minden mással egyetemben). Soha többé nem kell vele vesződni.
-
Gardaai
senior tag
válasz
lalakov #3337 üzenetére
Amik problémák voltak és jelenleg:
- kamera szoftver sokaknak nem az igazi, nekem pl. a zoom algoritmus nem tetszik, de a normál/makró fotók teljesen rendben vannak (illetve hardveres hibák is vannak sajnos, de elég ritka)
- Wi-Fi6 ledobálás (ezt elvileg javították, mint kiderült Telekommal nem csinálja, így nekem ez nem volt gond)
- bluetooth hatótáv elég gyér.. sajnos engem is érint, 5 lépésre már eldobja a fülest, órámat, hangszórókat, PC-t
- többen panaszkodtak (itt is) GPS jel eldobásraTöbbi része elvileg rendben van.
Indulásnak nem rossz, de azért inkább lett volna a kamera rosszabb vagy rossz sztereó keverés, mint bluetooth, Wi-Fi, GPS hiba.
De ez csak szerény véleményem. -
-Maci-
addikt
válasz
lalakov #3337 üzenetére
Nem
De legtöbben nem is tudjuk mit lehetne javítani?!
A napokban röppent fel a hír, hogy a hó végén jön egy nagyobb kamera update.
De ezzel kapcsolatosan most is a legtöbben nagyon elégedettek vagyunk a jelenlegivel. Kivételek erősítik a szabályt.
Szóval pl én nem is várom a frissítést, nincs panaszom.
De perverz vagyok, rögtön fel rskom, ha jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest