- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz TomPack #5422 üzenetére
Ezeket is embere válogatja, mert amiket most így hirtelen leírtál pl. számomra (és bizonyára vannak még így jó páran ) nagyobb részben tök fölösleges műveleteknek tűnnek.
De legalább örülök, hogy ha akarnám, akkor ezt is be tudnám állítani ha egyáltalán
- lenne samu tvm és filmeznék is rajta
- lenne GW-m
- lenne megfelelő fejegységem a kocsiban
- nem akarnám, hogy bármikor elérjenek
- nem érdekelne a hívások minősége
- szükség lenne ilyen energia használat mellett további akkukímélő maszatolásraSzóval bazira nem lehet általánosítani kinek mennyire jönne be vagy lenne szüksége a samu nyújtotta extrákra.
Ettől függetlenül Samu vs. Xiaomi témában előbb vennék előbbit, mint utóbbit, mert a rutinokat és smartthings-et (utóbbit amúgy csak samu telón lehet használni? Mint, ha rémlene más telókkal való használat is ) leszámítva is összeszedettebbnek/kényelmesebben használhatónak tűnik a Samu féle rendszer
read-only mode on the forum
-
Gardaai
senior tag
Én is ilyen szinten nyomom. Mindenre IS van rutinom.
Good Lock kiegészítő alkalmazásokról nem is beszélve.
Egészen más liga androidon belül is a Samsung feature list.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Lajmund
őstag
Így van. Amíg nem kezdtem el használni addig engem sem izgattak ezek a dolgok. Mióta megvan annyira testreszabtam hogy ezt egy xiaomival szétmokolva is lehetetlen főleg stabil működés mellett értem itt azt hogy minden rendesen működik. Nekem előtte 4 évig volt xiaomi mi 9t prom. Jó volt szép volt gyors volt de ez az ultra más liga ezzel a szoftver támogatással.
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest