- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz
Gardaai #3209 üzenetére
Ne NAS-ról csináld. Telepítve van a legfrissebb [samsung android usb driver] ? Így kellene kinéznie.
-
Capella
senior tag
válasz
Gardaai #3209 üzenetére
Nem tudom milyen kábelt használtál. Egyszerű USB kábel legyen, ami nincs teletömve különböző elektronikával.
Egyszer rádugtam a PC-re a telót olyan McDodo kábellel, ami a töltés végén lekapcsol. A rendszer fel se ismerte, hogy mit dugok rá, csak hogy valamit. Kicseréltem normál kábelre, egyből felismerte a telót.
Olyan kábellel már ki sem próbáltam, ami kijelzi, hogy hány wattal tölt. Lehet, hogy menne, de szerintem nem egészséges egy ilyen beavatkozáshoz.
Viszont ha annyira kábel gond lenne, talán idáig se jutottál volna. De mégis legyen csak egy szimpla USB kábel.
A NAS is lehet gyanús, kérdés az oprendszer, illetve, hogy milyen Samsung driver van telepítve rá. Itt megint az van, hogy ha annyira gáz, idáig se jutottál volna. Vagy ki tudja?
Egyébként a végefelé valamilyen errort nekem is kiírt a SamFw Tool, de továbblépett, és jó lett a hívásrögzítés ILO-val.
Viszont a CSC-k között kellene tudni választani, lapozni.
A legújabb verziójú Toolt futtattad?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
- Asztalos klub
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen házat vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest