- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz
DefJamHUN #6783 üzenetére
Én mindig csak világos módban használom a készüléket ezért összahasonlítási alapom nincs. Így átlagban [ennyit] hoz a készülék. Mindig minden bekapcsolva (bluetooth, WiFi, Mobilnet...... ) csak a ne zavarj üzemmód van beállítva éjszakára. Folyamatosan lóg rajta egy galaxy watch 4 classic.
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz
DefJamHUN #5509 üzenetére
neked is, Gardaai-nak is és aki még hozzászólt köszi. Tesztelem és meglátjuk, egyelőre elég jó, de nem akarom elkiabálni.
Meglesem a gPay/wallet-et is, csak rettenet kellemetlen amikor a boltba a sor közepén elkezdek balfaszkodni a sor meg végtelen
5508 Alfred88: kamerában anno atom volt a M20P, aztán droid10 frisítéssel teljesen megvadult a telefon
-
TomPack
őstag
válasz
DefJamHUN #5442 üzenetére
Üzemmódok és Rutinok!
Ugye van egyszer az Alvás üzemmód, és vannak a Rutinok, ahol feltételként hozzá tudod adni az órát. Ugyanúgy mint a helyszínt, időpontot, stb. Szóval egy olyan rutint kell létrehozni, amit majd az óra indít el ha elalszol, és ez a rutin indítja az Alvás üzemmódot. -
Gardaai
senior tag
válasz
DefJamHUN #5425 üzenetére
[link] Nem tudom mi lett a sztori vége.
Én is olyan üzletben vettem ami nem volt közötte és megadták. Annyi, hogy igazolnom kellett, hogy itthon vettem. Ha nagyon kötözködni akarnak, akkor simán visszadobják, de ezt előre nem fogják megmondani sajnos. Szerencsére ingyen viszik-hozzák, csak az idődbe fog kerülni. Nekem nagyjából 2 hét volt csak az árajánlat.
-
-
karldergroße
senior tag
válasz
DefJamHUN #3616 üzenetére
Nekem egy másik telefonon volt pitaka-tokom és pozitívak a benyomásaim. Egyszer megreptettem a telefont, aszfaltra érkezett, az üvegfólia megrepedt, a tok is szenvedett sérüléseket, viszont magának a telefonnak semmi baja sem lett, egy karcolás nélkül megúszta. Bár a tok tényleg nagyon vékony.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Magyar az űrben
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest