- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz
Lajmund #21719 üzenetére
Rendben tiszta sor, hogy rendezett életed van, de nem mindenkinek ilyen, én sem tinilány vagyok és tudom melyik bolygón viszont előre nem látom mikor végzek munkával, így össze vissza töltöm és soha nem volt gondom nekem sem akksival! Ez egy eszköz, ő van értem és nem én érte! Mindenki használja ahogy szeretné szíve joga, de ne ítéljük el mert másképp gondolja mint mi!
Különböző szokások, különböző felhasználási szokások! -
kokokka
addikt
válasz
Lajmund #21716 üzenetére
És ha kéne az a 20%, de nincs ott? Akkor a kisújaddal töltöd fel, ha épp úgy adódik? Amúgy, is értelmetlen a válaszod, mert a gyakorlati részét nézve a világon semmi haszna a 80%-ig töltésnek max műszereket mutatható ki a különbség. Soha életemben nem foglalkoztam ezzel egyetlen telefonomnál sem, mégis mind kistzolgált évekig észrevehető akkuromlás nélkül. Az A71emet a fiam hasznalja lassan egy éve, én meg előtte 3 évet, ma is teljesen jól teljesít az akkuval. De elotte az A1-et is 4 évig hasznaltam ugyan így, meg lányom közel egy évet, míg össze nem törte. Nincs szabályozva nálam, hogy meddig vagy épp mikor töltöm, ha úgy adódik dugom is bele az USB-t vagy teszem is rá a vezeték nélkülire. Soha nem volt ennek hátránya az elmúlt 20 évben egyik telefonomnál sem. De aki akarja, töltse nyugodtan 80-ig vagy akár 50-ig ha így nyugodt a lelke.
-
Lajmund
őstag
válasz
Lajmund #21712 üzenetére
Plusz ha valaki egész este tölton tartja az a gyors töltést is kikapcsolhatja mert felesleges vagy rutint is állithat rá. Egyszer kell megcsinálni semmiből se tart és simán kitol egy két évet így az amortizácioban. 4évig volt xiaomi mi 9 t prom. Ott is ment az aksi téma leszarom nem szarom. Kitalálhatjátok kinek lett igaza.
nekem 4 év után is simán jó volt a leszarom gyorstöltö társaság meg cserélte az aksikat csak gyari rendes nem volt már hozzá plusz a gecizés a cserével. Szóval mindenkinek szive joga de ha két kattintással kiméled akkor miért ne? Estére egy rutin gyorstoltes ki és adaptiv be és csá. Plusz 2 év az aksinak. Vagy aki mégjobban akarja kimélni lekorlátozhatja 85 90%ra.
-
Capella
senior tag
válasz
Lajmund #21661 üzenetére
Mi van a keresősávval? A screenshoton nálad nem látni.
A DIY Home alkalmas az eltüntetésére? Vagy mi egyéb, mert többen írták, hogy nem sikerült kilőni.
Láttam néhány DIY-es mentést, ahol szintén nem volt ott a sáv.
Ez a DIY Home nagyon klassz dolog egyébként. Csak át kellene térnem hozzá a 7.0-ra.Nem akaródzik.
-
klaya86
senior tag
válasz
Lajmund #21586 üzenetére
Nálam nem döcögött sosem. A One UI 7 után sem. Az tény, hogy én előtte pár héttel az aksi miatt csináltam egy factory resetet, ami egyébként segített is. Tehát a One UI 7 nálam egy viszonylag tiszta rendszerre települt. De fentebb a fórumtárs laggra panaszkodik, alkalmazások hibaüzeneteket küldenek , aksi gatya. Szerintem ez nagyon egyértelmű, hogy ott szoftveres probléma van és 100% hogy egy factory reset helyre tenné ott a dolgokat.
-
Capella
senior tag
válasz
Lajmund #21408 üzenetére
Nekem még a 15.0.01.19 verziójú Home Up van, nem is frissíti a legújabb 16.0.0.82-re, nyilván mert maradtam 6.1-en.
Ha másképp nem tudod 7.0 alatt frissíteni, tedd fel direktben .apk-ból.
Az Apk Mirroron van egy 16.0.00.56 verzió, habár a Samsung Store szerint már 16.0.00.82 a legújabb. -
Lajmund
őstag
válasz
Lajmund #21401 üzenetére
Ugy rémlik a home up goodlockoba megoldotta de azt most a nagy frissités miatt nem kompatibilis az uj androiddal meg oui-val. Ja és az ikonok méretét is azt hiszem ott lehetett lejjebb venni.. Akkor marad a várás. Köszi samsung. Ami mondjuk elég vicces mert csak egy évet késett és lett volna idejük rendesen hozzáigazitani de ez megint nem jött ossze mint legutóbb sem.. apró bosszúság de olyan amit mindig lát az ember..
-
pitiless
senior tag
-
Badboys
őstag
válasz
Lajmund #20883 üzenetére
Hofi volt vasárnapig, akkor letéptem. Azért elég türelmes voltam vele szemben.10 ből 2-3 szor érzékelte az újlenyomatot. Elszúrta a banki appot úgy hogy, kitiltott. Na ekkor fellegzett be a misztikus Hofinak. Feltettem az itt javasolt Kínait a szar kínai minden érintést érzékel. Ennyit a csillió árú Hofi és társairól. A lesajnált kínai teszi a dolgát.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Lajmund #20041 üzenetére
Én a Wifi FTP szerver fizetős verzióját szoktam használni. Egyszerű és tökéletes. De ingyen is tudja ugyanazt. Ingyenes: [link] Fizetős: [link]
Windowsban a fájlkezelőben hozzá tudod addni "Hálózati hely"-ként vele a telefont.De biztos jön megint egy megmondóember hogy ezért felesleges még egy(!) app, hiszen gyárilag is tudja.. Szo@¥on akkor vele Ő.
-
Probert75
addikt
válasz
Lajmund #20033 üzenetére
Ne mond ilyet, mert még valaki komolyan veszi!
"Milyen szoftver támogatással rendelkeznek a portfólióban lévő készülékek?"
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Lajmund #19149 üzenetére
Teljesen igazad van.
Szeretem a Ghostek termékeit, mert igazi prémium minőség és jól is néz ki úgy az egész összkép.
Sarkok is elnyelik az ütődést, mert általában oda esik.
Volt már telefonom mikor leesett kijelzőre és oldalt elkapta és üveglap szélét érte az ütés és kis ívben berepedt a kijelző (nagy pech!)...most is a fiókba van, új gyári komplett keretes kijelző, hátlap, akksi de még nem vettem rá magam a cserére. 🤭😁 (ez LG V30+ ThinQ telefon) -
-
-
Arageus
tag
válasz
Lajmund #18870 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek
Vol nekem is ilyen hidrogél csoda telón, de kb csak addig amíg megérkezett egy rendes üveg.
tapintásra mint egy puhább műanyag/gumi keveréke, teljesen más volt mint bármilyen kijelző, és ráadásul érezhetően puha is volt ha pl körömmel hozzáértem egy pöccintés-húzás alkalmával, borzalmas felhasználói élmény.
8-10k ért meg egyenesen RABLÁS tekintve hogy a legtöbb ilyet egy mini plotter szerü géppel ott vágják ki elötted...Azt ne is említsem hogy ilyen csodával kb elfelejtheted a cerkás élményt, mert a pici gumihegy cerkán és hidrogél fólia nemfogják egymást szeretni.
1 hétig bírtam, amint megjött üvegfólia, a legnagyobb örömmel dobtam a kukába és soha többé.Üvegnél itt kb a legtöbben HOFI-t (nekem ez van) vagy whitestone dome-ot raknak. elöbbi olcsóbb cserébe némi diy megoldással neked kell szépen pontosan felilleszteni, whitestone drágább, cserébe illesztő keret + ragasztó felesleghez pici szivacskák stb.
El lehet dönteni kinek melyik éri meg (már ha épp kapni itthon pl whitestone-t) -
Rigormortiis
veterán
válasz
Lajmund #18036 üzenetére
Minek tölteném naponta, amikor lazán elmegy kettőt is? Persze, használjuk 20-80 között, így viszont több ciklus lesz benne. Az is degradálja. Sőt, igazából minden degradálja.
Persze mindenki úgy használja ahogy jól esik, csak baromi fárasztó bármelyik telefontopikban végiggörgetni a sok sírást és üzemidővel flexelést. Meg a gyártók szidását, hogy jönnek mennek a frissítések, romlik az üzemidő, úristeeeen. Aztán sokszor kiderül, hogy van a telon 200+ app telepítve. Bizony az is terheli a rendszert, meg sok minden más is.
Én, amit tudok, gyári/google alkalmazással oldok meg. Sok esetben még jobbak is, mint a 3rd party appok, de jo eséllyel optimalizáltabbak. Sokan nem is tudják, mennyi mindent meg lehet tenni a gyári kép és videoszerkesztővel. Ezeken kívül nagyon max 15-20 alkalmazás szokott a telefonjaimon lenni. Plusz én aktivan élem pl a dex módot. De érdekes modon el szoktak kerülni a fantommerülések. Meg aztán amit lehet, böngészőből oldok meg. Ott is a Samsung a király. Ha lenne x86változat, pcn is azt használnám.
Mondjuk akinek a napi 5-6 óra sot nem elég, az gáz, rá nézve. Az gondolkozzon el az életvitelén, ne a telefon akksijával foglalkozzon. És egy it fórumon ezzel nem vagyok népszerű, de tartom.
-
tms+
aktív tag
válasz
Lajmund #16931 üzenetére
Attól mert valaki kényelmes, nem jelenti azt, hogy fogalma sincs mi van, és nem attól lesz kényelmes valaki, hogy YT Prémiumot használn vagy Revancedet.
Parttalan vita.Továbbra is ez az álláspontom:
Mindenki tegyen saját belátása szerint, de ne háborogjon, hogy a kiskapuja megszűnik. ¯\_(ツ)_/¯
-
tms+
aktív tag
-
tms+
aktív tag
válasz
Lajmund #16894 üzenetére
De attól, mert egy gigavállalat, valamiből ki kell termelnie a költségeit neki is, ezt teszi Youtube esetén reklámokkal vagy a Prémium előfizetéssel.
Persze én sem fogok a Google-ért könnycseppeket elmorzsolni, de nem értem a felháborodást teljesen. Ha nem akarsz pénzt kiadni, használd reklámokkal, ha zavarnak a reklámok és kell plusz funkció, fizess elő. Valahogy el kell tartania magát a szolgáltatásnak.
-
válasz
Lajmund #16894 üzenetére
És ez azt jelenti, hogy jótékonysági megfontolásból egy-egy üzletágát hagyja veszteségesen működni? Aligha. Úgy tud ingyenes lenni, hogy telenyomja reklámmal, melyet illegálisan még meg lehet kerülni, de ezek már szürke és feketezónák, mint a warez és társai. Egyébként fura, hogy S23 Ultra topicban egyáltalán tétel egy YT Premium előfizetés.
-
tms+
aktív tag
válasz
Lajmund #16855 üzenetére
Csatlakozom. Szintén 500-as és 1 gigás nettel ugyanezt csinálja a YT, de nemcsak Samsungon, hanem más mobilokon is ezt csinálja a családban (Nothing, Pixel, Xiaomi). Szerintem igyekszik a Google így csökkenteni az átmenő adatforgalmat, hogy alacsonyabb minőséggel indítja el.
-
Capella
senior tag
válasz
Lajmund #16759 üzenetére
Azt szoktam, hogy megnyitom a [Google Translate] oldalt, majd a szövegmezőbe beszúrom a lefordítandó oldal linkjét.
Erre alatta megjelenik a link mégegyszer, de ha azt nyitjuk meg, az oldal már lefordítva jelenik meg. Többnyire. -
Lajmund
őstag
válasz
Lajmund #16758 üzenetére
Most nézem hogy samsung billentyűzetben se működik a fordító.. Komolyan ez annyira szánalmas hogy leirni nem lehet. Persze oké kis orszàg vagyunk de ezzel nem csak minket hanem a fél vilâgot szembe köpik mert sokan vagyunk akik nem tartoznak bele abba kevés támogatott nyelvbe. Arról nem is beszélve hogy minden ai funkció pl google lens stb ugyanaz. Akkor mi a tökömért nem ugyanaz a google alapú fordító?
Vagy miért nem hagyták meg ami eddig volt addig amíg nem tökéletes az "ai"?
-
-
Lajmund
őstag
válasz
Lajmund #16572 üzenetére
Na közben ràjöttem hogy az import nem àthelyezés hanem màsolás. Lehet valakinek egyértelmű de nekem az import azt jelenti àtrakunk valamit egyik helyről a másikra. Mindegy a lényeg hogy lehet màsolni de a szinkronizácio akkor tök felesleges mert semmit nem szinkronizál magàtol nekem kell direktbe màsolni importàlás címszó alatt..
Áhh mindegy most màr megvan mindenhol minden..
-
-
mgTerminator
veterán
válasz
Lajmund #15796 üzenetére
Nemigazán van időm nagyon bújni a netet, minden nap dolgozom. Leginkább itt olvasom az S23U és S24U topikot és ennyi.
Nekem pitaka tok lesz rajta a magsafe miatt, amúgy én se tennék rá max hydrogel fóliát. Láttam az 5-ösre van az előlapra is pitaka tok de azt lehet majd kihagyom
max a zsanérra még egy hydrogel meg előre és ennyi.
Ha órákkal fog megjelenni akkor bízom benne hogy adnak majd mellé ajándékba és akkor váltok az 5-ösről
-
-
mgTerminator
veterán
válasz
Lajmund #15007 üzenetére
Sofőr vagyok és kell a tok a magsafe miatt. Pitaka Magsafe autós tartóm van és imádom
Elég nagy hülyeség ez a zsanéros garis dolog, meg kellene csinálni rendesen. De amúgy mitől lenne karcos? Nem tudom mert nem volt még soha csak izgatja a fantáziámat mióta megnyomkodtam a fold 5-öt a Samsungban.
-
-
klaya86
senior tag
válasz
Lajmund #13395 üzenetére
Kipróbáltam most ezt a böngészőt csak a YouTube miatt. Valóban frankó lenne. De pl nem lehet benne széthúzni a videókat, teljes képernyőre igazítani. Illetve nálam tévén legalább annyit megy a YouTube, mint telefonon. Ott pedig ugye a böngésző kilőve. Így marad a YouTube prémium, de egyébként valóban egész jó megoldás telefonra a brave.
-
csubííí
senior tag
válasz
Lajmund #13395 üzenetére
Egyetértek.
Én ritkán nézek youtube, utálom mindenhol a reklámokat. Na, erre a pár alkalomra nagyon jó a Brave böngésző. Ezért a havi egy-két alkalomra nem fogok fizetni havi vagy éves előfizetést.
A böngészés meg Samsung böngésző, AdGuard hirdetés blokkolóval.Ha tévén akarok filmet nézni, csakis visszanéző lehetőséget választom, ahol a reklámok eltekerhetők. Ha ez nem lehetséges, meg sem nézem a filmet.
Élő adást a reklámok végett nem nézek. -
válasz
Lajmund #13395 üzenetére
Talán azért, mert a prémiummal azokat támogatod akiket szeretsz és minden nap hallgatsz. Ha a reklámokat kizárod, úgy ők egy centet sem látnak belőle. Ez nem a yt-ról szól hanem rólad meg a tartalomgyártókról akiket állítólag kedvelsz és hallgatsz.
Az általad felsoroltak közül egyik sem ad annyit mint a yt.
Játékokat sem kell teljes áron megvenni, pl ott a game pass amit bármikor le lehet mondani. -
válasz
Lajmund #13257 üzenetére
Sokat szemeztem a Fold 5-el, az S23U vásárlása előtt, iszonyatosan sok videót megnéztem. De a külső kijelző mérete illetve a Fold 4-ek egymás utáni meghibásodása elvette a kedvem az egésztől. 1 év után nem nyílik ki 180 fokban a telefon, ennyi idő alatt a fólia is megadja magát, valamint ha egyetlen karc is lesz a kereten/ zsanéron úgy vágja vissza a Samsung a telefont garancia vesztéssel mint a huzat. Hát köszönöm szépen, ebből nem kérek!!!
-
csubííí
senior tag
válasz
Lajmund #13146 üzenetére
"goodlock-ba a téma ikon lehetőségnél berakom"
Ugyanitt jobb felül három pötty- change ikons- megérinted a kivánt ikont- majd bal alul kiválasztod a galériából a saját képet- majd szintén bal alul edit ikon. Formáját tudod változtatni és mennyi/mi legyen látható benne (1 ujjal mozgatható, 2 ujjal nagyítható/kicsinyíthető). Ha kész alul kéri, hogy mentés, ezt mindegyiknél megcsinálni ha szükséges, majd egyet vissza lépni, jobb felül letöltés, adni neki nevet és ment, végül alkalmaz.
Én így csináltam.
-
csubííí
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- VR topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged