- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandigyerek
senior tag
válasz
lalakov #3593 üzenetére
A mélységélességet nem nem lehet "kikapcsolni". A nagy gépeknél az objektív rekeszét (értsd: ahol bemegy a fény) minél szűkebbre kell állítani. Sajnos ilyen mobilokban nem nagyon van. Ezt nézd meg ha akarod.
-
Lajmund
őstag
A kamera elsütő hangját hol lehet kikapcsolni? Sehol nem latok ilyen lehetőséget.
-
lalakov
senior tag
válasz
bandigyerek #3591 üzenetére
Nekem az nincs ott, ahogy linkeltem is.
És ezt a mélységélességet nem lehet kikapcsolni, még ha ideiglenesen is?
Szuper, köszönöm.
Létezik olyan audio átalakító L41 USB-C male / USB-C female / 3,5 mm-es Jack [link] , ami egyszerre tölt + lehet vele zenét hallgatni és támogatja a Samsung telefonokat?
-
bandigyerek
senior tag
válasz
lalakov #3587 üzenetére
Az a beállítás ott van. Telefonos ikon - három pötty - beállítás menü
(voda-telekom kártyák)A kép jó, ezt hívják mélységélességnek. A lencse ill. a szenzor adottságaiból adódóan (valamint a témától való távolságod miatt) a teljes kép egy része lesz éles. Mélységélesség a neve. A MILC - DSLR gépekkel, lencsékkel nagyon jól lehet vele játszani.
A mp3 borítóképeket az MP3tag nevű programmal (windows) tudod id.tag-ként beállítani (sok minden mással egyetemben). Soha többé nem kell vele vesződni.
-
lalakov
senior tag
Sziasztok!
Én is megérkeztem egy 8/256-os változattal.
Azért az SD kártya nélküli belakás csöppet fárasztóbb. Míg a zenémet bemásoltam (kb. 600 szám) és beállítottam a borítóképeket, eltelt pár óra.- Eddig volt ilyen beállítás a Hívás beállításaiban, de most nem találom: "Hívóazonosító és spam védelem". Kivették volna? Nagyon szerettem.
- Mit állítottam be rosszul a fényképezésnél, hogy a képen hátul lévő nárciszok nem élesek?
[link] -
spect80
senior tag
-
TODI1111
veterán
válasz
z0d1@Ku$ #3574 üzenetére
Mindenki másnak is ajánlom, egy próbát megér.
Ahogy -Maci- írta a [Notification lig.ht for Samsung] alkalmazást próbáld ki. A beállítási lehetőségek szinte végtelenek és amit szeretnél azt is kiválóan tudja. -
-
thomas92
aktív tag
válasz
z0d1@Ku$ #3569 üzenetére
Csak ha a rövid értesítési stílus van beállítva, akkor jelenik meg kikapcsolt képernyőnél az értesítés, de rövid formában. Ha a részletes értesítési stílus van beállítva, akkor az nem kapcsolja be a képernyőt. Hogy mi emögött az elgondolás, nem tudom. De ez ilyen a Galaxykon.
-
-
Tin
veterán
válasz
Gardaai #3552 üzenetére
Érzetre valamivel rosszabb lett, de mint mondtam, annyira nem jól tudtam megítélni. Az utóbbi hónapban elég sok dolgom volt, ezért is költöztem át olyan lassan az S23U-ra, és az S21U-t is töltöttem, amikor töltőközelben voltam, és nem figyeltem. Sokkal kevesebb időm is volt olvasgatni rajta, YT videót meg talán 3x néztem.
De ki fog derülni, mert az enyém is megy tovább családon belül. Szóval jön egy factory reset, aztán majd kiderül, mit tud (még). Egy S20FE-t vált, remélem, hogy 2 kártyával tudni fogja annak az akkuidejét (és az is 1 éves). Asszony sokat használja a telót, és mivel még nem volt ilyenje, úgysincs összehasonlítási alapja
Max majd tölti többször.
-
z0d1@Ku$
senior tag
Hogy lehet azt beállítani, hogyha értesítés jön lezárt képernyő esetén, akkor villantsa fel a kijelzőt és mutassa is az adott értesítést + tartalmát?
Mert jelenleg csak annyit csinál, hogy felvillantja a kijelzőt és mutatja hogy pl messengerből van egy értesítésem... -
Gardaai
senior tag
válasz
mediumgecso #3560 üzenetére
[link]
Ha ezt kikapcsolod, akkor mindig fehér lesz. -
TODI1111
veterán
válasz
Dr.FantastiK #3561 üzenetére
-
thomas92
aktív tag
válasz
mediumgecso #3555 üzenetére
A háttértől függően automatikusan állítja a rendszer a betűket, ikonokat és a rajzokat. Ha világos a háttér, akkor feketével rajzolja ki a rendszer, ha nem világos a háttér, akkor marad fehéren.
-
Gardaai
senior tag
válasz
mediumgecso #3555 üzenetére
Szerintem nálad is ez lesz a helyzet: [link]
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Nem tudom hogy sikerült, de a zárképernyőn az ujjlenyomat fekete lett, fehérről...de nem jöttem rá hogy kell visszaállítani fehérre.
Tud valaki segíteni? -
Gardaai
senior tag
Az 5.1 update után azért lett rosszabb, mert minden nagyobb frissítésnél újra tanul.
Ha beáll, nem lesz semmivel se rosszabb. Az enyém továbbra is tudta a 7 óra SOT-t, ha nem bántom. WQHD, 120hz.
Sajnos sokaknak elkezd már ennyi idősen, az oda nem figyelés miatt meghalni az akku, alacsonyabb töltöttségen. Ismerősnek, ha eléri a 15%-ot, onnantól nagyjából 20 perce van hátra vagy kevesebb. De addig bírja mint a veszedelem.Már alaphelyzetbe állítottam, megy ősömnek, de bánom, hogy nem screenshotoltam ki a statisztikákat. Bár én mindig nagyon óvom az akkut. Szerencsére munkámból adódóan bármikor rátudok tölteni, hogy az optimális zónában maradjak.
Csak ezért, nem cseréltem volna le, 1 napot hozta bármikor.
Ha nyúztam gaminggel, akkor megfeküdt ~4 óra alatt, de az S23U-t is megfektetem 5-6 órán belül.Ami sokkal jobb lett az az üresjárat az új modelleknél. Azt összes se lehet hasonlítani.
Plusz úgy tud többet akkuban, hogy közben nem megy a teljesítmény rovására.
Ez az S21U-ról nem volt elmondható nálam. (persze vannak akiknek soha nem melegszik, sose volt mikrolagg stb.)
Voltak teljesítmény gondok egy--egy huzamosabb használat során. Pedig csak böngésző, email, drive, excel, YT között ugrálgatások voltak. -
Tin
veterán
Akkumulátor tanulás statisztika "nullázása"
Avagy hogyan jelenítsük meg újra a Használati szokások tanulása (Learning usage patterns) feliratot, és kezdje a telefon nulláról újratanulni a használati szokásainkat.
Lépések:
1. Töltsd fel 100%-ra a telót, és maradjon töltőn.
1a. (opcionális) Ha gondolod, akkor kapcsold ki a telefont, dugd gépre, hangerő fel+bekapcsológombbal kapcsold be, és a szerviz menüből nyomj egy Wipe Cache Partitiont, de ez nem kell hozzá. Én megcsinálom minden szoftverfrissítés után, így megcsináltam most is. Ártani nem árt.
2. Ha üzemel a telefonod, és még mindig töltőn (és 100%-on) van, akkor Beállítások / Alkalmazások. A saját alkalmazások mellett a képernyő harmadánál jobb oldalon van egy kis lista ikon, arra katt, majd a megnyíló ablakban felül beállítani, hogy mutassa a rendszeralkalmazásokat is.
3. Az alsó OK lenyomása után legörgetni az alkalmazáslistát az S betűig, és megkeresni a Samsung Device Health Manager Services alkalmazást. Megnyitni, majd alul a Tárhely menüpontot is megnyitni. Itt rányomni alul az Adatok törlése és a Cache törlése gombokra (mindkettőre).
4. Kettőt vissza, és az alkalmazások menüben picit feljebb megkeresni a Samsung Cloud Platform Manager alkalmazást. Megnyitni, alul Tárhely, majd alul ugyanúgy mindkét gombra (adat és cache) rányomni. A bal oldali gomb felhoz egy új ablakot, ott felül külön kell a törlésre kattintani.
5. Ezután indítsd újra a telót. Újraindításig nem látod az eredményt, mert újra kell indulnia az egyéb kapcsolódó alkalmazásoknak is. Újraindítás után viszont ez fogad:
6. Most lehúzhatod a telefont a töltőről, és használatba veheted. Újra fogja tanulni nulláról a használati szokásaidat a következő pár napban. Pont, mint factory reset után.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Suzuki topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Gigabyte GV-R523D3-1GL videókártya eladó (AMD Radeon R5 230 GPU)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest