- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CP111
aktív tag
Tudom melyik totyikban vagyok.
De itt foglalkoztok a hívásrögzítéssel, a saját totyikjában nem.
Készüléktől függetlenül nekem miért nem ajánl fel ILO-t? Másik topik társnak sem ajánl fel, pedig s23 ultrája van.
Samutól lett véve. -
oliwwer
aktív tag
Tegnap felraktam a gépre egy 4k 60fps videót, amit az s23 ultrával csináltam, és borzasztó lassan játsza le a gép. Nem egy erőmű, de azért simán vinnie kéne, gyakran nézek 4k filmeket. Ti milyen beállítással veszitek fel a videókat? Ez 4k 60 fps HDR10 HEVC kodekes. Lehet a kodek a probléma?
Gép: i5 9400f + 1660 TI. VLC még épphogy megküzd vele (a színek fakók), de a POTplayer, MPV, amik simán viszik a 4k hdr filmeket borzasztó lassúak.
-
kerobi
senior tag
Kerhetnek egy szivesseget attol akinek teloja van? Kapcsolja mar be a google mapset, allitsa be egy iranyba - vizszintesen a talajtol- es forditsa fejjel lefele. Megfordult az eszak deli irany? Mert nekem igen, pedig a telo teteje ugyanugy eszakra mutat.
-
Lajmund
őstag
Melyik blokkolot kell telepíteni samsung böngészöbe hogy a youtubon is blokkoljon minden reklámot?
-
TODI1111
veterán
Jól értem, hogy eredetileg EUX volt abból csináltál SEK majd ILO csc-t?
Én úgy csináltam mindig, hogy minden váltás után először visszaállitottam az eredetire. Tehát a próbák így zajlottak:
EUX-----INS
INS------EUX
EUX------SEK
SEK------EUX
EUX-----ILO
Próbáld meg. hogy visszateszed az EUX csc-t és onnan váltasz másra. -
CP111
aktív tag
Minden a legfrissebb nálam de sem lehet ILO-t választani, mert nincs a listában.
-
válasz
TheMartin03 #3231 üzenetére
A kamera üveg pedig a hátlap része, tehát egyben cserélik, ha szükséges.
-
Capella
senior tag
válasz
Gardaai #3222 üzenetére
Én is a 4.2 verzióval csináltam. Igazad lehet a futó csíkkal, nálad valamiért nem találja meg a támogatott CSC-ket. Mint ahogy TODI1111 képernyő fotóján is látszik.
Én a Phone supported CSC lenyílóból választottam ki az ILO-t.
Tényleg a támogatottakat írja ki csak, S21U-nál még volt XEH, az S23U-nál már csak EUX. -
Gardaai
senior tag
válasz
TheMartin03 #3227 üzenetére
Igaz, de az gombokból megvan.
Még eszközbeszerzéssel is megvagy egy 10-esből. Hólégfúvó meg egy üveg hátlap ragasztóval Kínából. Sőt még színt is választhatsz.
S22U-t csináltam már, észre sem venni a különbséget, még a logo és rajta lesz ha olyat veszel.
Szerviz 30e. Ft körül cseréli, önrész majdnem annyi lenne. -
válasz
TheMartin03 #3227 üzenetére
Egy hátlap kb 15e Ft. De egy kijelző meg cca 140
-
válasz
TheMartin03 #3220 üzenetére
Nekem az a bajom vele, hogy csak képernyőtörésre véd semmi másra. Meg lopás.
Legjobb a Yettel szerintem csak oda előfizetés kell.... -
Gardaai
senior tag
válasz
TODI1111 #3219 üzenetére
Legfrissebb igen.
Nekem így néz ki, most SSD-re lemásoltam.
Ha kézileg beírom, akkor megcsinálja (elvileg), csak hibára fut a végén.
Velem mindig ez van, nem újdonság, hogy szög egyszerű dolog miatt 2 órát fogok kutakodni.Szerk.: Ja egyébként a töltő csík sose fejeződik be, gondolom olyankor keresné meg az opciókat.
-
thomas92
aktív tag
válasz
TheMartin03 #3220 üzenetére
Én is vacillálok, hogy megéri-e egyébként a fenti okok miatt.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
takcslajos1 #3215 üzenetére
Biztosításhoz:
Simple-nél 3400ft/hó, 10200ft/negyedév, vagy 40800ft/év 15%-os önrésszel az EXTRA csomag, ami lopás ellen is véd. Ez még talán nekem vállalható ár, többért szerintem nem éri meg, de már ez is határeset, mert hirtelen beleolvasva a szerződésbe, eléggé meg van kötve a képernyőtöréses biztosítás is, és a lopás is. Én is vacilálok, eddig a Simple a legbarátságosabb az egyszerűsége, és az ára miatt is, ennél többet szerintem nem éri meg fizetni érte, pont a levezetés miatt, amit te is mondtál. -
TODI1111
veterán
válasz
Gardaai #3209 üzenetére
Ne NAS-ról csináld. Telepítve van a legfrissebb [samsung android usb driver] ? Így kellene kinéznie.
-
Gardaai
senior tag
válasz
Capella #3216 üzenetére
Évek óta ezt a kábelt használom. Sose volt vele gond. De másra már nem tudok gondolni.
Androidra szoktam appot fejleszteni, driver gond megint csak kizárva.
Program a legfrissebb, indításkor írja is (hivatalos oldalról töltöttem le).
NAS marad igazából ami gyanús (bár eddig sose volt ilyen gond), majd nekifutok még egyszer.#3213 Abel
Nem szeretem ha hibát dob, valami akkor nem stimmel. Ha rendesen megvan csinálva művelet, akkor ne dobjon már hibát..
Ez lehet az én programozói felfogásom, de ebből nem engedek, én sem adok ki olyan programot a kezeim közül ami hibát dob. -
Capella
senior tag
válasz
Gardaai #3209 üzenetére
Nem tudom milyen kábelt használtál. Egyszerű USB kábel legyen, ami nincs teletömve különböző elektronikával.
Egyszer rádugtam a PC-re a telót olyan McDodo kábellel, ami a töltés végén lekapcsol. A rendszer fel se ismerte, hogy mit dugok rá, csak hogy valamit. Kicseréltem normál kábelre, egyből felismerte a telót.
Olyan kábellel már ki sem próbáltam, ami kijelzi, hogy hány wattal tölt. Lehet, hogy menne, de szerintem nem egészséges egy ilyen beavatkozáshoz.
Viszont ha annyira kábel gond lenne, talán idáig se jutottál volna. De mégis legyen csak egy szimpla USB kábel.
A NAS is lehet gyanús, kérdés az oprendszer, illetve, hogy milyen Samsung driver van telepítve rá. Itt megint az van, hogy ha annyira gáz, idáig se jutottál volna. Vagy ki tudja?
Egyébként a végefelé valamilyen errort nekem is kiírt a SamFw Tool, de továbblépett, és jó lett a hívásrögzítés ILO-val.
Viszont a CSC-k között kellene tudni választani, lapozni.
A legújabb verziójú Toolt futtattad? -
takcslajos1
tag
Sziasztok! Néhány dolog:
1. CSC csere - ha átmegyek ILO-ra, és esetleg lesz később megint garis gond, gondolom, vissza kell állni előtte EUX-ra, különben elhajtanak nem engedélyezett szoftveres beavatkozással, nem? Vagy ha rámegyek beállításokban a gyári beállítások visszaállítására, visszadob EUX-ra? Nem tudom, hogy ezzel van-e bárkinek tapasztalata.
Ez azért lényeges, mert lehet esetleg olyan meghibásodás, amitől ténylegesen nem tudom a telefont használni, és itthoni körülmények között visszaállítani EUX-ra (anno LG G4 telefonom 5 hónapos korában bootloop hibajelenséget produkált, annak a típusnak az egy típushibája volt, legalábbis egy bizonyos hónap előtt gyártott alaplapok esetében mindenképp).2. Készülékbiztosítás - szerintetek megéri? Ha nincs biztosításod, és esetleg pókhálósodás lenne (bár nekem ilyen egyszer se volt, és leejteni se szoktam, de ugye az ördög nem alszik...), kb. 120-130k a képernyőcsere. A biztosítás díja egy évre számolva társaságtól függően 38-70 ezer ft körül van (Oprotectionnél 69900 ft 2 évre, 59900 1 évre, ha lopásra is kéred, +5900 ft, Yettelnél a Medium csomag 4390 ft havonta és fix 39000 ft az önrész, de a lemondáson gondolkodom). Előbbinél az önrész fix 25%, ha 120 ezres szervizköltséggel számolunk, az 30 ezer ft, a Yettel partnerénél fixen 39000 ft (a Simple-nek nem néztem utána, de gondolom, nagyjából hasonló költségek vannak náluk is, és egyéb biztosító társaságoknál is). Tehát ha baj történik kb. 10 hónap múlva, addigra a biztosítás díjaként már kifizettél kb. 40-60 ezer ft összeget, önrészként pedig még további 30-40 ezer ft összeget, tehát kb. 70-100 ezer forintodba került a történet, biztosítás nélkül ez legyen mondjuk 120 ezer ft. Az pedig eleve egy nagy talán, hogy történik-e egyáltalán bármilyen biztosítási esemény, és nem talál-e a biztosító az ÁSZF apróbetűs részében egy kifogást, amire hivatkozva elutasítja a kárigényed.
Lényeg: csak nekem jön le ez úgy, hogy a biztosítás leginkább csak arra jó, hogy ne egyben kelljen 100 ezres nagyságrendű összeget kifizetned, hanem ezt hónapokra lebontva, apránként fizeted meg, és ha baj történik, akkor az egyszeri költségedet mérsékeli? Csak amit spórolsz káreseménykor, szinte teljesen kifizeted a biztosítás havi/éves díjaként...
A lopás mondjuk más dolog, ott tényleg komoly összeget "nyersz" biztosítással, azonban megvannak a kritériumai, hogy mikor számít biztosítási eseménynek ez, és szerintem nagyon kicsi az esély arra, hogy ténylegesen kiraboljanak az utcán, amiről tudsz aztán rendőrségi papírt lobogtatni. A figyelmetlenségből történő elhagyás szerintem sokkal nagyobb valószínűséggel történik meg (nem nézem ki magamból, de ez is olyan, hogy sose lehet tudni...), de ugye az nem biztosítási esemény, és ha hazudsz a rendőrségen és kiderül, akkor még egy jó kis büntetőeljárást is a nyakadba akasztasz.3. Ennek (3082) a hozzászólásomnak a végén rákérdeztem, hogy a GCAM szoftvernél (aki feltette - természetesen én is az S23 Ultra config fájlt betöltöttem) nálatok is jelentkeznek-e ezek a furcsaságok (az előnézeti képen nem történik meg a beállítások változtatása, csak akkor állítja át magát gyorsan, ha exponálok), vagy csak én vagyok béna/nálam nincs rendben valami?
-
iceQ!
addikt
S21U vs S23U akkuidőről van valami nyers infója valakinek? Note10+ után az S21U ég és föld, gyakorlatilag nap végégre akkor 60-70%-os volt a töltöttség, míg a Note10-en addigra már 40%.
-
Gardaai
senior tag
válasz
TODI1111 #3203 üzenetére
Nekem ez a SamFw_Tool megoldás nem igazán akar működni.
Minden leírás alapján csinálom, de csak hibát dob. Végeredményben lecseréli a CSC-t, viszont hibát dob.
Ott kezdődik a dolog, hogy a kiválasztható CSC-k listája üres.
S10, S20, S21U, S23U ugyan az a helyzet. Lehet kábel hiba lenne? De akkor miért cseréli le a CSC-t és restart után megjelenik a hívásrögzítés? Vagy lehet nem NAS-ról kéne futtatnom -
leslien
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest