- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
válasz
oliwwer #3489 üzenetére
Igen, ahogy utána néztem kétféle van.. (de hogy miért, amikor árban azonosak..
)
Amikor rendeltem, akkor a jót rendeltem, de végül készlethiány miatt visszautalták, személyesen meg csak ezt az 1m-es valamit tudod levenni a polcról (Euronics, MM).1.8m kábeles - EP-T4510
1m kábeles - EP-TA845Megrendelem innen, ezt meg viszem vissza..
Köszi -
pg1966
senior tag
válasz
oliwwer #1587 üzenetére
Én ezt a fekete szilikon tokot rendeltem hozzá (3500 Ft), és gyorsan meg is kaptam, elégedett vagyok vele.
A valóságban a karbon minta nem ennyire "feket-fehér", mint a képen, inkább "fekete-sötétszürke". Passzol mindenhol, gombok jól használhatók, a Type-C körül is elég hely van, hogy a vastagabb csatlakozós kábel is beleférjen.
Én mindenképpen olyat akartam, amin a kamera furatok külön vannak, nem egy nagy kivágás, így jobban néz ki szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest