Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
válasz
a1l9o8n6e #19612 üzenetére
Megértem, de az a helyzet, hogy ezek újan értek ennyit. Neked. Aki megvenné, nem biztos, hogy adna érte ennyit. Vagy egyáltalán bármennyit, ha nem kell neki.
Mondom, tudom milyen, én is adtam már el úgy telefont, okosórát, hogy voltak hozzá kiegészítők, de azok kb nulla forintért mentek el, amolyan normál áron eladott cucc mellé, "extra" ként.
Sajnos ez van. Van gyorsan adod el, vagy nagyon soká, és akkor meg esik az ára - és végül ugyanott vagy, csak később jutsz pénzhez.
Még egyszer: ez nagyon nem jó érzés. És hangsúlyosan saját tapasztalat, és vélemény!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Formula-1
- Filmvilág
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Tanuljunk angolul!
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged