Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
válasz
klaya86 #10086 üzenetére
Főleg, hogy nincs szerintem olyan telefon a piacon, ami egyértelműen, minden helyzetben a legjobb
ebben abszolút egyetértek,de a S23 Ultra ne legyen már rosszabb egy középkategóriás telótól képeket illetően..mert sajnos jelenleg ez a helyzet és van itthon S23 sima is annál is ez a helyzet.. volt S21 fe a megjelenésétől és azzal nem volt ilyen probléma..
nagyon örültem amikor megtudtam,h Snapdragon nal jön hozzánk is a S23 széria és mint teló nagyon egyben van..
viszont a kamera miatt nem vagyok elégedett..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest