- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Netfone
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pavika
tag
Sziasztok!
A media markt-ból bolti átvétellel rendeletem egy snapdragon-os verziót. Visszaolvastam itt a topikban, de nem találtam így elsőre választ. Az volna a kérdésem, hogy átvételkor miképpen tudom ellenőrizni, hogy valóban snapdragonos. Rá van írva a dobozra, vagy valamilyen betűvel jelölik esetleg más a típusszáma.
Előre is köszönöm! -
leslien
nagyúr
5G ,szeptemberi frissítés kint van...
-
-
leslien
nagyúr
sőt lehet ,h mégis csak igazam lesz.. már.megint...
S21 FE Exynos verza.... -
Dilikutya
félisten
Nem mondhatnám, hogy a specifikációt látva megbántam, hogy múlt hónapban megvettem a Snapdragon procis S20FE-t.
Így elsőre csak az SoC-ben tűnik eltérőnek, csak épp a Snapdragon 888 megint egy kazán hírében álló chip.
Valós használat során meg nem hinném, hogy sok különbség van egy tavalyi és egy idei csúcs SoC között. Kamera leírás alapján hasonló, ha a szenzor is ugyanaz, akkor nem nagy előrelépés. Gondolom, a kezdőár nem fog beleférni itthon a 250 ezerbe.
-
leslien
nagyúr
lehet,h szeptember 8. án lesz bemutatója a S21 FE nek ?
[link] -
ShadowLac
addikt
Ha valkinek kellene egy kb 2 hetes inkább csak próbálgatott s20 fe, snapis, SES vásárlás, írjon privátba.
-
natë
nagyúr
Vettem egy Chrome Bookot. iPhone-nal simán megy a mobilnet megosztása, de az FE jelét eldobálja a CB. Mi lehet az oka? HILFE HELP
-
t.imi
addikt
Nagyon köszönöm
Note 2 volt az utolsó Samu kezeim között, még tippelni sem tudtam. -
t.imi
addikt
Sziasztok!
Ha minden igaz, Sestoréből holnap érkezik a kicsike. Note 2 volt az utolsó Samsung a kezemben, kíváncsi vagyok, mit hegesztettek össze azóta.
Clear view covernak van értelme/hasznos kiegészítő? Csiki csuki nem tudom mennyire jönne be az az igazság.
Illetve valami protektorfólián gondolkodom még, létezik a teljes hátlapra? Csak kijelző+ kamera lencse védelmére találtam.
Remélem, semmi banyeg nem lesz vele :) -
mckj12
csendes tag
Sziasztok!
Már írtam a problémáról hogy nem érnek el mer azt mondja hogy a szám nem elérhető.
Ez egyre rosszabb... Teli térerővel se tudnak el érni 5ből 3-szor legalább. Mi lehet a baj?
Telekom szolgáltató. Valami beállítás? Gyári visszaállítás mi segíthetne? Vagy küldjem vissza garira a telot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest