- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
HUTCHDB #14501 üzenetére
5000 Ft körüli csomagok:
-Telenor (Okostarifa 180, 4790 Ft): 180 perc (de ez megosztva 90-90-re); 180 MB net (bár után 0 Ft, de nem olyan gyors), 0 SMS
-Vodafone (Smart 200, 6000 Ft): 200 perc, 1 GB net, 50 SMS
-T-mobile (MediaMania S, 4990 Ft): 166-184 perc, 500 MB net, 50 SMS, 10 óra MobilTV -
dancsuri
veterán
válasz
HUTCHDB #14302 üzenetére
nekem erröl a "mindent kiszednek" böl Anzo mester Cleen romjai jutnak eszembe még az Omnia idejéböl . de akkor volt értelme, alig volt a Win-nek is elég a memória. na de itt van bőven hely,szerintem is kár kiszedni a gyári progikat, hisz ha nem indítjuk akkor nem futnak, ha mégis akkor meg letiltható (az is igaz, hogy a romkészítők egy része elérhetővé teszi őket utolagos telelpítésre)
-
Mett
senior tag
válasz
HUTCHDB #14302 üzenetére
billyentyűzetre slideit vagy anysoft. én úgy vettem észre a gps-el van probléma. lassan talál jelet és kevés műholdat fog. hangminőségre a megoldás, hogy a lejátszó beállításainál a hangeffektusoknál a zenei tisztaságot kell választani és akkor lesz tere a zenének, nem pedig az ember agyában szól az egész.
-
-
Sógi
addikt
válasz
HUTCHDB #14280 üzenetére
Én biztos le fogom tesztelni és végül is lendíteni kell a magyar termékek íránti keresletet
Már a bótban is tudatosan keresem a HU cuccokatFigyu! Mit is írtatok itt pár napja, h mi nem működik tökéletesen azon a rendszeren?
Nem emlékszem már...
Ennyi csak feltenni?
- Reboot to CWM
- if you are coming from other rom (full wipe): wipe /system, /cache, /data and Dalvik-cache
- upgrade: wipe /system - ez miért van itt mégegyszer? Vagy mi a lényege?
- install zip from SD-card, select MIUI-1.X.X-beta.zipPersze, h nem vágjuk a miui-t, hiszen full kezdők vagyunk!
De meg lesz az isNa mi van ma gyerekek, megint front van???
Azt azért hozzátenném ismét ehhez a romolás össze-vissza témához, h szabad világ van és mindenki azt használ ami neki tetszik és be is meri vállalni -
ERPY
őstag
válasz
HUTCHDB #14280 üzenetére
Gondolom rám gondoltál, mert nem ugrottam és tettem fel azonnal, és esetleg olyant írtam ami a lelkivilágodba tiport. Hogy mitől toldozott-foldozott? Mivel te használod, tisztában vagy vele hogy a frissítések mit javítanak, vagyis még nem egész a rendszer. Hardveres videógyorsítás van? Kamera tökéletes?
Most nehogy már az legyen a baj, hogy leírtam a véleményem, és hogy nem térek át egy olyanra, ami valószínűleg mindig is el lesz maradva a gyárilag kiadott romhoz képest, és mindig is lesznek olyan részletek, amik sosem lesznek tökéletesek. Márpedig nem azért vettem 160 ezerért egy készüléket, hogy azon izzadjak vajon mikor lesz tökéletes az egyébként atom tökéletes ketyerém.
Láttam miuit, ki is próbáltam, igaz nem gs2-őn, de tudom milyen. Most az hogy minden át lett pakolva máshova, vagy cserélgethetek a témák között, vagy ha lehúzom az értesítési részt ott van 50 ikon egyben, az nem hoz lázba. Mint mondtam csak magamról beszélek, a saját véleményemet írtam/om le, de mivel ha nem is név szerint, de engem emeltél ki.
Hozzá kell tennem, minden elismerésem és tiszteletem a fejlesztőé aki portolja GS2-re, nagy tudás, kitartás, töménytelen idő áll biztosan mögötte, de nem látom értelmét számomra a GS2 esetében egy ennyire jól megírt és folyamatosan fejlődő romfelhozatal mellett.Megint csak nem megkövezni, én CSAK a magam nevében beszéltem.
-
ERPY
őstag
válasz
HUTCHDB #14109 üzenetére
Én nem tudom, vagyis nem értem ezt a miui mizériát, valahogy engem egyáltalán nem érdekel SGS2-re. Most minek szenvedjen az ember egy toldozgatott-foldozgatott valamivel, ami gyakorlatilag csak egy új kezelőfelület nem 100-as működéssel. Gyorsabb úgysem lesz a teló, és mivel a Samsung ellát minket minden földi jóval elég sűrűn, pár romkészítő pedig főz nekünk gyors és használható romokat amikben minden tökéletesen működik, akkor nem látom értelmét. Ez azoknál a készülékeknél elterjedt sztem inkább, akiknek a gyártó xarik a frissítésre, és ami van rom az is egy katasztrófa. Ugyanígy vagyok a Cyan romokkal. Erre a készülékre sztem semmi értelme.
Mindez persze privát vélemény, nem megkövezni érte.
-
djapor96
senior tag
-
joey04
titán
A minőség érdekes lesz, remélem abban is lesz előrelépés, a felület meg ahogy nézem kívülről wp7 utánzat, belépve meg ios utánzat marad szerintem. Remélem a SAMOLED+ pentile matrix elhagyása legalább a kijelzőn javít valamit. Szokásos kieg samu fanoknak: nem nekem ugrani, továbbra is személyes vélemény, nem kell vele egyetérteni.
Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- VR topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali fotós kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest