Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Itt a friss Moto G Stylus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Caaabi
senior tag
Na felraktam a török 30.1 est, KL1 es KK5 helyett, és KP8 modem, viszont a kernelt cseréltem echora, a jkay-el kapcsoaltba van csak kérdésem :S Valami nem tuti, amit felrakott magátol azt elnditottam egyböl irta hogy töröljem és rakjam fel ujra, felraktam a 13.2.2. es apk.-t beállitgattam és minden müködik kivétel a legalso menüpontban a phone option dialog ide beállítottam 6 dolgot de csak 4 et jelenit meg reboot után is a recoveryt és a rebootot nem akarja kirakni semmiért sem..de wifitsem tudok meg semmi pedig kivannak pipálva..minden más megy jkay-el, így a rebootot és a recoveryt betettem a launch panel-be de ez akkorsem frankó így, a 13.4.1 -es apk-t honnan tudom letölteni mert magát az appot sehol se találtam ami van az a deodoxed zip jkay oldalán, de már teljesen elfelejtettem hogy mit és hogy kell csinálni :S 13.4.1 es apk-t leszedni valahonnan aztán XWKL1_JKay_Deluxe_v13_4_1_odexed.zip telepítése recoveryböl ?
Aktív témák
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest