Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
LurkerSheik #4 üzenetére
"A mikrofon zajszuressel valami csodat muveltek airpods pro2-n, motoron teljesen tisztan hall a masik fel..."
Nem túlzol? Amióta van TWS, azóta szeretnék olyat, ami telefonálásra is remek. Ilyet még nem láttam, nem hallottam. (Persze tesztekben pár eszközhöz odaírták már, de nekem nem felelt meg. Nem jó.)
Airpods Pro 2. Ha tényleg ennyire jó, akkor a kövi héten már rendelem is megfele!!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Ha el tudunk tekinteni a külső hasonlóságoktól, egy jó Samsung fülhallgatót ismerhetünk meg a Buds3 Pro képében.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
Üzleti előfizetők hirdetései
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest