- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szabolcs22 #6077 üzenetére
Szerintem csak a gyári DAC megoldásával fog működni .
-
válasz
Szabolcs22 #3698 üzenetére
Azt én is megfigyeltem, hogy szimplán friss indulásnál is 3,9 GB RAM foglalt, de van, hogy 4,5-ig is elmegy. Ellenben sok megnyitott mellett sem láttam még 6 GB-os foglaltságot.
Két dolog következik: Az egyik az, hogy a korszerű Android rendszereknek már 4GB a minimuma, lásd A14, ahol döcög. A04-ben meg 3 GB RAM van, és ott pláne lassulások vannak. Samsung Galaxy A04s - nem az az S - Mobilarena Okostelefon teszt - Nyomtatóbarát verzióUgyanakkor a hamar megérkező Android 13 frissítés ide és az animációkat rendberakó One UI 5.0 oda: 3 GB RAM továbbra is túl kevés a Samsung felületének, amely az első frissítések telepítése után a 32 GB-os tároló felét hagyja csak szabadon. Így hiába a 90 Hz-es képfrissítés, állandó a dadogás és néha másodperceket kell várni a feloldásra, a kamera indulására, a Google hírolvasó előcsalására vagy a billentyűzet felugrására. Ha épp valamilyen folyamat közben vagyunk, késik a hangerőszabályozás, a gesztusvezérlés és a rezgéses visszajelzés – vegytiszta Androiddal vagy egy esetleges One UI Go verzióval sokkal gördülékenyebb lenne a rendszer.
Az évek alatt az Android RAM igénye is megnőtt. Az Android 13-nak már 3 GB alapból kevés, nagyjából indulást követően 4-5 GB között van a RAM kihasználtság a 8-ból. 14-gel elvileg lesznek további optimalizációk, de ma már a 6 GB RAM alatt nem célszerű androidos telefont vásárolni.
-
TeeJay
félisten
válasz
Szabolcs22 #3691 üzenetére
Felteszem a kérdést 8GB RAM mellé minek kell virtuális memória?
Azzal kezdtem hogy kikapcsoltam és sosem volt még kevés a RAM, sőt Redmi Note 9S-en is ki volt nyomva pedig az MIUI és csak 6GB RAM-os volt -
válasz
Szabolcs22 #3384 üzenetére
"Én is nézegettem amit a kollégák linkeltek ldnio-ot, a 65 wattosat, de igen, ha több eszközt rádugsz, akkor már nem képes 10-12 wattnál többel tölteni. Arról nem is beszélve, hogy egy jó ideig eltűntek a kb 5000 ft-osak itthon és csak 10 ezer körül lehetett kapni, annyiért meg már a 100 wattosat vettem volna. "
Igen, a nyáron én is néztem, hogy idehaza 12000 Ft volt pl Aquqban... nekem pl fontos műszaki cikkeknél a magyar garancia. Anno Kugoo rollert vásároltam a Geekbuyingról, cserélték is modulonként, visszaküldeni semmit sem kellett, csak kicsit város volt a dolog.
Most én azt mérlegelem, hogy jelenleg ezzel a cuccal maximum két dolgot töltenék a Xiaomi Lite 5G NE-t 33W-tal és ugye a Samsung Galaxy A54-et 25W-tal.a kettő együtt 58W teljesítmény igényt nyújtana be aminek pont meg is tudna felelni 7W tartalékkal.Mind a kettőhöz de egy S osztályos Samsungnál már borul a dolog két eszközzel is. Ráadásul mind a két eszközhöz van gyári Xiaomi és Samsung töltőm is.
Arra lenne jó, hogy hardveresen monitorozzam, hogy ténylegesen mikor mennyit vesz fel a különböző fázisában a töltési folyamatnak.Viszont egy ilyen töltőnél érdemes sok évre előreláthatólag megtervezni a dolgot, és akkor már a 140 wattos is minimumnak számít. A Samsung és az Apple is várhatóan növelni fogja a töltési teljesítményt. Xiaomi 120-assal nézve ki tudsz a 140essel- egyet szolgálni, de már a 25W nem lesz a kis Samsungnak.
Ha lenne 240-esre utaznék
-
válasz
Szabolcs22 #3384 üzenetére
Nem jó a link.
-
mcs
veterán
válasz
Szabolcs22 #1405 üzenetére
Bármilyen komolyabb bug jön elő, nem árt teljesen kikapcsolni a telefont, mert ekkor a ram is kiürül.
-
kreg
aktív tag
válasz
Szabolcs22 #1405 üzenetére
A Meta szarságait kapcsold ki (van 3 belőle),attól még az összes Facebook cucc működni fog (nekem is fennt van az Instagram,Messenger meg a Facebook Lite), viszont a készenléti merülés gyakorlatilag megszűnik. Mióta kilőttem őket,éjszaka 0,max 2-3%-ot merül.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Szabolcs22 #1374 üzenetére
Jo reszletes leiras. Hasznald egeszseggel. A tobbseg azert meg van elegedve a telefonnal, en elajulok tole. Nagyon feltem a valtastol, de nem bantam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fotók, videók mobillal
- Apple asztali gépek
- Motoros topic
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest