Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Lalikiraly #199 üzenetére
Amikor a Exynos 1280 megjelent,s pl. az A53,akkor panaszkodtak rá.
De 1 ev alatt több szoftverfrissítest kiadtak rá, optimalizaltak.
A külföldi fórumokon is olvasom,ill. tapasztalom,hogy most már eleg jó lett így. -
-
-
GEPESZ66
veterán
Én pár hete A53-at kaptam cégesnek.
Most plàne jó aron van.
Tökéletesen elegedett vagyok vele az A51 utan,pörgős,laggokat nem tapasztaltam.
Az A54 gondolom meg jobb lehet!
Viszont a céges,különféle Samsung telefonoknal par hete azt taoasztaljuk,hogy par naponta maguktól ujraindulnak.
Az A53 fórumon is irta valaki,hogy nala is volt ujraindulas.
Ti meg nem tapasztaltátok? -
cs.zs.
veterán
válasz
Lalikiraly #191 üzenetére
Ősszel???!!
Addigra az A56 is piacon lesz, dehogy fogsz te akkor 54-et venni!!
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
Lalikiraly #189 üzenetére
Amúgymeg el kell menni valahová (Mediamarkt, ilyesmik), és meg kell fogdosni, mert ez egy marha nagy telefon. Nekem kis kezem van, nekem ez a telefon már kényelmetlenül nagy, szigorúan kétkezes.
Így vagyok az épp megörökölt Z-Flip 3-mal is. Kinyitva óriási. Nem jön be, hiába menő. -
Nekem kinézetre baromira tetszik az A54 de a vodánál nincs lila belőle. Ami szánalmas, erről külön írtam is... Nem értem őket , a leg-felkapottabb szín és nincs...
-
-
cs.zs.
veterán
100 emberből 80-90
estére nem meríti le 0-ra a telefonját,
és éjszaka tölti fel. 5 wattos töltővel is tele lesz reggelre.Van azonban egy vékonyabb réteg, és ide tartozik az én gyermekem is. Ő most Redmi 9T-t használ 6000mAh akkuval, és épphogy kibírja estig (15-25% marad benne). Ő fogja kapni (hamarosan) a már megvásárolt, de még eldugott A54-et.
Kicsit izgulok...
-
kreg
aktív tag
Na helló mindenkinek! Szerda délután hoztam ki ezt a telót a Vodától,előfizúval nem volt annyira rossz biznisz. Ami egyértelműen negatívum hogy csak fekete vagy fehérben van. Feketêt választottam,kicsit meglepett hogy mekkora,vastag,nehéz,de jól kezelhető és megszokható. Az elmúlt bő 3 napban kétszer töltöttem fel a gépet,mindkétszer 7+ óra képernyőidö után. Telepitgetés,beállitás,etc. Ha ezt hétköznapi használatban is hozzá,akkor nagyon jó, tényleg. A kamerát nem sokat használtam, pocsék idő van,erről inkább később.
Ami a lényeges,egy Galaxy S20 FE-vel tudom összehasonlitani ezt a gépet,nos az sose tudott ilyen kijelzőidőt,illetve az elmúlt egy évben egy Xiaomi Mi 11i-im volt,nos az sem.
Konklúzió:kiváló telefon,megéri az árát.😬
Negativumok: a keret elég gagyi még ebben a fekete (szerintem dögös verzióban is)
És amiben egyértelműen elhasal ez a gép,az a töltés. Egy Galaxy a71-hez adott töltővel próbálkoztam,ez az a54 szerint "szupergyorstöltő" csatlakoztatva",kb 15 %-ról 100-ra kb 1 óra 20 perc volt. Ez szánalmas,sőt felháborító tudva hogy semmilyen töltőt nem ad a Samsung.
Minden másban jó a cucc,és szívesen olvasnám mások véleményét is,a "mé szar és mér nem nem veszem meg" jellegüeket meg hagyjuk már. -
sanyi001
csendes tag
Sziasztok
Digi vowifi, volte működik az a54-el?
-
Black_Raven
veterán
válasz
fattila92 #173 üzenetére
Szia! Nekem eddig észrevehetetlen. Tökéletesen műxik híváskor, nem kapcsolgat, nem dolgozik a fülem. Ha nem olvastam volna róla, nem is gondolnám hogy ez másfajta. A többit Fuentes kolléga leirta, bár az enyém egy harmincassal olcsóbb volt. Engem egy dolog zavar, a kiálló keret, de majd egy fólia ezt megoldja.
-
Fuentes
csendes tag
Sziasztok! Én egy hete használom a telefont, 161-ért tudtam elhozni a yetteltől, egyelőre szerencsére semmi gondom nincs vele. A közelségérzékelővel nekem semmi probléma nem adódott eddig, az akksi kihúzza simán másfél napig, de a két nap is kihozható belőle. A kamera szerintem teljesen korrekt minőséget hoz, átlagos mindennapi használatra nekem teljesen megfelel. Játszani nem igazán szoktam rajta, amennyit én eddig használtam nekem nem röccent meg, tök gördülékeny minden. Ennyi pénzt szerintem simán megér, teljes áron már nem hinném hogy érdemes megvenni
-
fattila92
csendes tag
Én eközött és az S20 FE között vacilálok. Az S20 még jó kis Snapdragon procis lenne, de hajlandó lennék megbarátkozni az Exynos-szal a nagyobb akksiért cserébe, úgysem játszok. Szerencsére a hozzászólásaitok elég hasznosak voltak, bár a közelségérzékelőről még írhatnátok. Megnyomkodni mégcsak a hétvégén fogom valamelyik üzletben, nyilván az S20-at már sehol nem fogom tudni kipróbálni, úgyhogy félig látatlan döntés lesz.
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
Lalikiraly #170 üzenetére
Bemégy a Telekomba, és megveszed. Független, dual-sim. Igaz, csak hibrid tálcás, tehát vagy 2 db nano-sim, vagy 1 nano + 1 microSD.
(+ e-sim !!)
T-nél 8/128 GB mind a 4 színben elérhető, és
(rohadjanak meg, ezt 1 hete nem mondták hogy)
8/256 GB fekete is elérhető, kemény 5.000.- Ft-tal drágábban.
Akárhogy nézem, 5000 Ft-ot k.rvára megér további 128 GB.
Nagy dilemme lett volna, mert kifejezetten fehérért indultam.
-
-
kutga
félisten
válasz
Jack Oneill #167 üzenetére
Egyedi vélemény, a legtöbben inkább arra panaszkodnak, hogy nem elég kicsi.
-
Jack Oneill
veterán
Na sikerult megtapogatni a telot, nyomkodni, stb. Mindenben tetszik, egyet leszamitva, amiert viszont nem is veszem meg, pedig nagyon jo ajanlat lett volna, mert a Samsung 40 ezerert ott helyszinen beszamitotta volna a Mate 20-at. A problemam, ami nagyon zavart, a merete. Kisebb, mint a Mate 20. En ezt szoktam meg, kisebb kijelzore keptelen vagyok visszavaltani. Lehet, hogy megszoknam, de a ,,lehet" nalam nem opcio egy vasarlasra. Amugy jo kis telo.
-
sefan67
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy ennél a telefonnál hol, és milyen néven találom az "Adathasználat engedélyezése minden SIM-nél híváskor" funkciót?Fontos lenne, hogy hívás közben is legyen internet az alkalmazásoknak.
Egy normál és egy E-sim (adat multisim) van a telefonban. -
cs.zs.
veterán
A Telekom évek óta független készülékeket árul, de kb a többiek is, mert ez a törvény. Telenortól 2019 novemberben vettem LG Q60-at, az is független, dual-sim.
A listaártól talán még az is olcsóbb, ha dominó feltöltőssel veszed, és lesz egy tartalék kártyád, a telefont meg azzal használod amivel akarod.Telefoncsere program náluk is van, a mellettem lévő pultnál egy nénivel épp ezen birkóztak, szegényke fel sem fogta a neki feltett technikai kérdéseket, a feltételeket nem vágom.
-
szürke
tag
Ez a Telekomos dolog számomra új, segítsen ki valaki pár infóval!
Besétálok, kifizetem és ennyi? Semmi hűség, semmi szerződés, se semmi?
Ha igen, az így vásárolt készülékek függetlenek?
Telekom benne van a mobilcsere programban is, tudom ezt ott érvényesíteni is?OFF OFF-ja
Találtam egy ilyet az oldalukon.
Elírás lehet vagy tényleg kizáró ok ha más szolgáltató hálózatán használt régi mobilt viszel be?
-
Black_Raven
veterán
válasz
Lalikiraly #158 üzenetére
A hátlapi feliratok a valóságban tök halványak, de lehet a matricára gondolsz, ami leszedhető.
viszont a keret túl vastag sztem ronda. A kijelzőnél a keret túllógása viszont nagyon zavaró a gesztusvezérlésben. Remélem egy üvegfólia majd megoldja..
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
Lalikiraly #156 üzenetére
Nincs beüzemelve, mert ajándék lesz.
Kibontottam ugyan, mert feltöltöttem maxra (52% gyárilag), de ez még abszolút 0 km-es, és pár hétig még az is lesz.
Leginkább azt próbáltam lefényképezni, hogy a pereme körben EZÜST, nem fehér, de ember legyen a talpán aki ezt ilyen fényviszonyok között ezzel a céges géppel megoldja (fullbrutál A10)
Mint köztudott, töltőfej nincs a dobozban,
csak némi papír, és egy C-C kábel.
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] -
-
cs.zs.
veterán
válasz
Lalikiraly #153 üzenetére
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Lalikiraly #153 üzenetére
Én 168 ezerért tudnám kihozni Telekomtól, ami nagyon jó ár, de ,,csak" 128 GB verziót láttam.
-
Én ma tudtam élőben megnyomkodni. Elég erősen hajaz az iPhone 14 re. Lilában baromi jól néz ki. Szép fényes hátul. A kijelző brutális fényerővel bír, pláne egy PLS akármi panelhez képest el sem tudom mondani. A kamerát meglestem, 30 fps nél nekem eléggé röcög a kép. A szuperstabil csak full HD 30 fps ben engedi. Szerintem azért ezen alakíthatnának bőven. Az S21FE már a 8K 24 et is engedi amúgy. Ez még leragadt a 4K30 nál. Ez ma már szerintem kevés.
Na de ne csak ezt nézzük, a rendszer gyorsnak tűnt, de annyira nem teszteltem le, nyilván örültem hogy fel volt oldva egyáltalán.
Árat tekint a 210 az mindenképpen borzalmasan sok érte.
Viszont a Vodánál 180-190 ért is lazán megkapnám, de valami érthetetlen okból ott meg csak fekete meg fehér van. A két sláger szín a zöld és lila nincs. Nem is értem őket. Szerintem buták nagyon. -
Jack Oneill
veterán
-
kutga
félisten
válasz
Jack Oneill #150 üzenetére
Mert bizonyos helyzetekben megbízhatatlan.
Nálam pl nyáron az autóban a zsebemben folyamatosan felébredt a telefon kijelzője és kb használhatatlan volt. De persze, van amikor jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az A54 külsejével vonzza a tekintetet, szoftverben licitál riválisaira és vagy fél év, mire megfizethető lesz.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- VoLTE/VoWiFi
- Ukrajnai háború
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest