- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
koszos91
tag
-
lac10
csendes tag
Ez mondjuk egy kiszámítható hiba. Nem egy öröm, de kezelhető.
Amikor új volt, akkor párszor nem értek el rajta, na az csúnya dolog. Kikapcsoltam a wifi hívást, aztán hogy attól e vagy sem, nem tudom, de mostanában nem volt elérhetetlen.
Regen a kollégám ha bement a KÖKI terminálba, ott es csak ott lehalt a telefonja. Hiába jött ki, az mar nem tert magahoz, újra kellett indítani. Magic. -
lac10
csendes tag
amit megtaláltál az a kezdőképernyőt forgatja el, ha engedélyezve van a gyorsgomboknál a forgatás.
azaz van tehát ilyen gyorsgomb, csak a tiéd lehet hogy el van rejtve?
a gyorsgomboknak 2 mélysége van, az egyik a felső sor, a második egy teli lap, ez szerkeszthető (a volte alatti ceruzára klikkelve), esetleg ott lehet hogy el van rejtve a forgatás ikonod? -
tylerddd
veterán
Igen, sikerült. A kameránál (a kameránál nincs egyébként kivágás, azt is fedi) és az alsó részeken lévő jelzésekkel egyszerű "becélozni", a két fülnél pedig meg lehet ugye fogni, hogy ne takarja ki az ember keze és a széleit se taperolod így össze. A bubikat is egyszerűen ki lehetett a szélére terelni. Persze hosszabb távról még nem tudunk semmit, tok sincs még, édesanyám készüléke. [kép]
-
negro
őstag
az itt fel tett kerdesek is 90%-ban arrol szolnak "ez xar, az nem jo" es csak settingbe kene bel menni . amugy passz. ugye van olyan, hogy csak wifin keresztul frissit a telo pl. ott van a fejlesztoi mod is rejtve. passz. de en aki nem szolgatatol vett telefont vett magyar piacrol es ennek ellenre semmi gond de sokan panaszkodnak, ez nem jo, az nem jo, valoszinu nem telo hibaja...
-
atosan
veterán
Nem erre a régióra vagy országba szánt telefon, szürke import, áfa trükközéssel hogy olcsóbb legyen. Ezért ha garis eset van és beviszed a hivatalos Samsung szervizbe, annyit mondanak: viszlát. A bolt intézi a javíttatást kérdéses körülmények közt. De hallottam már pozitív tapasztalatokat is, az a kevesebb.
-
vlevi
nagyúr
Igen, láttam ilyeneket, de ez mind sufnigsm-nek tűnik.
És pont erre írtam, hogy a 128/8-as A54 egy tizessel drágább, mint a 256/8-as A34.
Még az emagon belül is, az emag által forgalmazott A54 ára 150eFt [link]
És itt jön a kérdés, hogy érdemes-e inkább 54-et venni.
A RAM mennyiség dolgát sosem lehet előre tudni.
Annakidején (2.3-as droid alatt) elégnek tűnk 128-256mega memória, azt cserélte az ember 1-2 gigásra, hogy az majd bőven jó lesz mindenre. Hát, egy ideig az volt.
Nem lehet tudni előre, hogy milyen gyorsan, és mennyire nőnek meg a szoftverek memória igényei. A Redminote7 előtti telefonomat is főleg azért kellett cserélni, mert az abban lévő 2giga már csak 1, max 2 appot bírt el folyamatosan, a rendszer működése mellett.
Az is lehet, hogy elég lenne a Note7-esre felrakni valami másik ROM-t, pl. Pixel Experience, és lehet, hogy jobb lenne, mint a mostani MIUI 12?, és akkor nem cserélnék új telóra, amíg az akksija ki nem purcan teljesen. -
vlevi
nagyúr
Ma reggel gyorsan ránéztem az árakra (új, MM-os árak, viszonyításképpen).
Az A54 128gigás kb 10eFt-al drágább, mint az A34 256-os.
Mint írtam, nekem a 256Giga tárhely nem fontos, azt el tudom engedni, de a 8Giga RAMról nem szívesen mondanék le.
Használtban viszont inkább csak a 128-as A34-esek mennek, szóval ott is az A54 felé billen a mérleg nyelve. -
-
-
Mike3090
csendes tag
Eszközkarbantartó főoldalán ott van hogy Automatikus optimalizálás. Megynyitod ott lesz Automatikus újraindítás szükség esetén. Sim pin off és 30% felett legyen az akku. Elvileg éjjel csinálja meg. Hogy milyen gyakorisággal azt nem tudom. Én nem használom ezt a funkciót.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest