- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
djtörök89 #347 üzenetére
Mind a kettő UFS 2.2
Galaxy A34 és a Redmi Note 12 pro szinte ugyan az a hardver és mégis hol az egyik hol a másik tölti be hamarabb az alkalmazásokat.
Inkább az a lényeg, hogy az A54 Exynos procija nem számottevően erősebb (telefon árban érezhetően drágább) , cserébe azt mondják, hogy gyengébb a hálózat kezelése térerő, és jobban merül a teló mint a Dimensity 1080 esetén.Poci F5 UFS 3.1 Snapdragon 7+ Gen 2 proci.
Poco F5 vs videóban miért nem vérzik el az A54 az A34-hez képest??
[link] [link] -
MaxxDamage
félisten
válasz
djtörök89 #328 üzenetére
Én hallom mindig a körülötte lévő emberek "zaját", csak részleteket, mert azért próbálná megszűrni, de nem sikerül.
Mellettem meg elmegy/elment egy traktor és azt sem hallotta ő.
(nekem LG V50 5G volt, vagy Samsung S20 Ultra 5G)
Úgy emlékszem az A34-n minden zajszűrés funkció be van állítva. -
negro
őstag
válasz
djtörök89 #239 üzenetére
Jaja, fo szempont volt sokat birjon. Pedig VoLTE, 4G, Wifi folyamatosan van, Bt> autoban zene. GPS, bongeszes, par fenykep, videohivas, hanghivas, hatterben app frissitesek napi szinten. Nalam eddig 4,5-5 napkat birt tobbsegeben 6 ora kijelzo ido mellett. Most kevesbe hasznalva megvolt a 6 nap. Elkepesztoen jol birja.
-
riki
senior tag
válasz
djtörök89 #221 üzenetére
Sajnálom, hogy neked ilyen körülményes volt az első frissítés. Az enyém bolti garis, rendes lepecsételt . Majd 30% kedvezőbb áron jött ,mint az Emag és társainál lett volna. EUX-os , első bekapcsolás után, pár perccel jelezte ,hogy frissíteni kéne. Biztonági szint június 1. Elméletileg, augusztus végén jön az android 14 . Az s23 után, tudomásom szerint ,mi jövünk a sorba, majd a többiek.
-
janeszgol
félisten
válasz
djtörök89 #205 üzenetére
"Más: ez az első amoled kijelzős telefonom, tényleg fej és szemfájdalmat okoz hosszútávon a pwm?"
Meg kell szokni. a Samsung 240 Hz körül villogtatja a kijelzőt. Én pár hónapig szenvedtem egy A7 2018-al, majd megszoktam. Ez nem olyan vészes. A Xiaomi alkalmaz 120 meg 170 Hz-et, na az kevés.
-
Clander
tag
válasz
djtörök89 #217 üzenetére
A 54 Topic-ban olvastam, hogy másnak is volt hasonló problémája, bevitték a telefont a Samsung szervizbe és ott újratelepítették, utána már jött rendesen a frissítés. Engem is zavar egyébként a probléma, hogy mindig kábelen keresztül kell frissítgetni a telefont, ráadásul nem egy sufni GSM-ben lett vásárolva a készülék, szóval mi is be fogjuk vinni samsung szervizbe, hogy telepítsék újra.
-
atosan
veterán
válasz
djtörök89 #209 üzenetére
Régen volt a Samsungnak pc programja. Telefon pc-re rádug, szoftver felismeri, azon keresztül lehetett frissíteseket is keresni és általában orvosolta az ilyen problémákat. Már nem emlékszem a nevére és azt sem tudom, hogy még létezik e. Keress rá a Samu saját oldalán vagy a google keresőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest