Új hozzászólás Aktív témák
-
M_norbi
csendes tag
-
negro
őstag
2,5-3,5 kozt mozog nalam a memoria hasznalat. Szerintem untig eleg a 6-os is. Jatek nem erdekel telon. Illetve mikor en neztem az arakat kicsit soknak talaltam a 30 e ft pluszt 2 giga ramert. (jo persze van meg 128 tarhaly de ez sem erdekel vagy hat meg) Ha keves lenne 3 ev mulva teszem azt, tesz bele az ember egy kartyat. Illetve szerintem 3 tucat tesztet neztem olvastam, ossze hasonlitast A54-el is egybe vetve, kommentek, viszajelzesek... porgosebbnek talaljak a rendszert A54 elleneben. Van akinek a kamera is jobban bejon A34-en, egyedul a Wide az ami jobb 54 eseten. Mi tobb a kijelzot is szebbnek talaljak sokan es olyanok irjak akik egymas melle tettek a ket telefont persze. En feltoltottem, bekapcsoltam, (spanyol nyelven volt a telo az erdekes volt de amugy megoldottam) rogton egy frissites 5.1-re. Tokeletesen mukodik. VoLTE. 4G. Wifi. 5G-et ugyan meg nem lattam raja mert itt csak a varos fele van elvileg lefedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest