- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
válasz
concret_hp #545 üzenetére
Most nem akarok okoskodni de a Fritz 5.32 ota meg volt az osszes komolyabb sakkprogarmom Deep Juniortol kezdve a Fitz 9 ,Chessmaster 3000 - X ig!
Hogy ne mondjam a frankot es miert nem ???
Ha jobban tudod akkor mond TE!Lehet hogy tobbet probalkoztam vele mint Te ezert is irok rola! Hidd el nem azert irok a forumra mert okoskodo vagyok hanem azert mert tudok(valamennyire sakkozni) es tobbet sakkoztam a sakkprogikkal min TE valaha is fogsz!
Az hogy nekem mennyi volt a leghosszabb partim arrol ne itelj meg mert siman jatszanek hosszabbat is csak nem erdeke most lehet hogy jatszanek 2x2 orat es lehet hogy nyernek vagy vesztenek kevesebb ido alatt isl!Amint leirtam snellezni szeretek es erdekelnek a sakkprogik is !!Ha nem tetszenek azok a dolgok amit irtam,gyerunk cafold meg es mond meg te a frankot!En elfogadom azt amit mas jobban tud TE miert nem teszed ugyan ezt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest