-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apophis
őstag
A nehézség szerintem nem változott. Ugyanúgy nagyon durva a legeleje, amíg nincs távcsöves fegyver (sem medkit vagy bandage = egy seb, és elvérzel), mert a legutolsó piás bandita is leszed 50 méterről, ez az originalban is így volt. OL-al már a Barban megvettem a Vintart, 400 méterről 1 golyó - 1 hulla, hang nélkül. Mod nélkül "csak" G37 lenne, ami szintén godmode. A gauss 50k, exoskeleton 100 (vagy megszerzem questből a legjobb páncélt X16 után), de bármiféle gyűjtögetés nélkül van most 300k rubelem. Magyarul amint elérünk a Bar-ba, a kihívás drámaian csökken. A fegyverek kidolgozása minden téren rengeteget javult, öröm elverni a pénzt shotgunokra, pisztolyokra, aztán vadászni és tesztelni a különféle lőszerfajtákat. Az artifactek előfordulási aránya is jobbnak tűnik, sokkal életképesebb kombinációk szedhetők össze.
Grafika: nekem sem az original, sem az OL nem hajlandó DX9-ben normálisan elfutni, pedig legutóbb, még gyengébb procival tűrhetően ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Jogász topic
- iPhone topik
- Windows Insider Program
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest