- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grisam
tag
Valami EmEditor-al nyitom meg az ltx file-okat, sikerül átírni az értékeket, de utána mentésnél azt íjra "Hozzáférés megtagadva."
Ha Notepaddal nyitom meg, ott sem tudom menteni, akkor meg azt írja "Nincsen engedélye a fájl megnyitásához. Kérjen engedélyt a fájl tulajdobosától vagy egy rendszergazdától." Pedig egyedüli felhasználó, egyben "rendszergazda" is vagyok a gépemen. -
Laris2
senior tag
Ez már a Goldsphere harmadik módosítása, a második az Autumn Aurorás.
Hogy mit változtattak rajta?
A képen nem látszik, de a minimap mellett a baba feletti üres mezőbe F6-os gombal teleportot rendeltek hozzá. Ezért a magyarítást módosítani kell. Egyébként elfogadja a régi mentéseket, és a magyarítást is. Kicsit játszottam vele több mentéssel is még nem dobott ki.
Valszeg ha elérném a teleport funkciót, kidobna. Kb ennyi így elsőre. -
shield
Topikgazda
Ha jól emlékszem, én már le is töltöttem az OGSR verzióját, de még nem raktam fel.
A sima Goldsphere-t most fordítom oroszból, mert az eddigi angol verzió nevetséges. Igaz, hogy az orosz szövegben is vannak f@szságok. El is kezdtem a tesztelést.
Utána majd megnézem az átültetési lehetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged