-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
#54715584 #3863 üzenetére
Hát akkor már nemtom mi lehet.
Most már el sem indul a game? Vagy csak annál a videónál van baj? Amikor unistalláltad az előzőt, akkor rendesen kitöröltél minden könyvtárat ami a gaméhoz kapcsolódik és a registryt is kitakarítottad? Lehet, hogy az előzőböl maradt fent vmi, ami okozhat ilyet, velem már fordúlt elő ilyen. De ha most már a geme el sem indul egyáltalán, akkor nem tom mi lehet. Esetleg a gépen nem változott vmi? Új program vagy kodek, akármi, ami beleszólhatna? Esetleg még felrakhatnád a legújabb dx-et. Bár nemtom, hogy Vistán vagy XP-n nyomod-e a gamét. A Vistát álítólag nem nagyon szereti, bár van akinek simán megy ott is, de volt aki szívott vele rendesen.
-
Bencom ™
őstag
válasz
#54715584 #3859 üzenetére
mármint ő maga a 4 rész, vagy az egyik a négyből?
(a négy égtáj akart lenni? végülis négyen vannak
)
Amúgy ezen behaltam.
Ez AZ aminek látszik.Snork is van ^^
-
AthlonXP
őstag
válasz
#54715584 #3852 üzenetére
Akko a gaméval lesz vmi. Milyen verzióju pecs van fent? Esetleg egy újabb talán megoldaná a gondot, nekem is volt egyszer hasonló gondom vele és egy hibajavítás megoldotta a bajt... Bár ez már rég volt és az eredeti verzióval, de előfordúlt. De, ha semmiképp nem megy, akkor lehet, hogy újra kell rakni, mert meghibásodott vmelyik file.
Vagy, hátha volt vkinek hasonló gondja mostanában és tud mondani vmi mást is neked...
-
Bencom ™
őstag
válasz
#54715584 #3841 üzenetére
talán, mert az orosz ősöreg fegyverek már nem olyan megbízhatóak? Szerintem ez az egyik legjobb (és legidegesítőbb
) dolog a gaméban
egyébként meg minél lehasználtabb a fegyver, annál többször fog beakadni, az állapotát meg tudod, hol kell megnézni... de ha már nagyon vészes, akkor egy kis törött-fegyver-ikon is megjelenik ott ahol az éhségé meg stb-é.Egyébként nem csak a gépisztolyok akadnak be, hanem minden. (kivéve persze az RPG-t és a gránátot, de az vicces is lenne
)
-
Bencom ™
őstag
válasz
#54715584 #3826 üzenetére
nincs, a nyilak alapesetben csak a fő küldetéseket jelzik, ki kell választanod azt a mellékküldetést, amit akarod, hogy a térkép mutasson.
zk: nem hallottad, olvastad, és itt írták le kb húszezerszer, hogy nem, és azt is hogy miért...és én is leírtam már sokszor, hogy szigorúan az alapot tolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple Watch
- Formula-1 humoros
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-roller topik
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest