- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Apple Watch
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
proci985 #5052 üzenetére
nekem az elektros battery volt csak, a másikfajtát sose sikerült összeszednem... mondom, a radioaktív cuccokat én eldobáltam, nem kell nekem a night star meg a többi... még cnpp-ben sem vettem fel...
a micha az tényleg nem árt, az urchin felesleges, arra ott a crystal, springet sosem tettem övre (ütés ellen véd? magyarul azzal lehet leugrani magasról, ugye? hát nem fordult elő)
medkitből nekem 20 tudóscsomag szokott lenni (egyszer lecseréltem katonaira, mert a végigjátszásban azt javasolták, és nagyot szoptam vele, mert az még az alapnál is kisebb mértékben csökkenti a radioaktivitást...) és 20 kötszer, gránátot max 3 támadót és 3 védőt szoktam vinni, vagy még annyit sem, mert sose használom, általában két elsődleges és egy másodlagos fegyvert viszek (magyarul általában gyors-AK, vintar, big ben) lőszerből a vintar/bigbenhez vagy 600 golyó (van is súlya bőven, csak kell vinni, mert nehezen hozzáférhető (cnpp-ig) ) ak-hoz vagy 1000-1200 (gyorsan fogyasztja
) kajából mindent meg szoktam hagyni (szóval van hogy 10 kg kaja van nálam) nem dobálom el, de ha épp problémás a súlyom, akkor befalok belőlük annyit, hogy megfelelő legyen a felszerelés, így legalább az éhenhalás is elhalasztva...
amúgy milyen, mikor éhen halsz? nekem sárgánál még sosem volt vészesebb a kajajel, nem haltam éhen soha...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Tom Clancy's: The Division
- Videós, mozgóképes topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Metal topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i7 5930k, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Apple Watch Ultra eladó
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus Rog Ergo gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő