- Yettel topik
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Laris2 #15941 üzenetére
Jobb ha hozzászoksz az ilyen hiányosságokhoz, mert ez egy ilyen játék. Tökéletes Stalker játék nincs és talán ettől jó. Sokszor többet traccsolunk a hibákról, mint magáról a játékról. Amiket felsoroltál azok még nem is gondok. A bajok ott kezdődnek amikor elkezd crashelni a játék és már a visszatőltés sem működik. De egy szívós sztalker azt is túléli!
Bocsi, ezt Spekinek szántam.
-
speki1982
tag
válasz
Laris2 #15941 üzenetére
A modot ugyanaz(ok) készítették, mint a Tajni Put-ot? Mert a hibákból nekem úgy tűnik:
- egyik modban sincsen a lépéseimnek a hangja, max. akkor, ha fémen lépdelek. Nem jöttem rá, miért nincs, de legalább hangtalanul suhanok. Bár ugyanúgy meghallanak.
- a hullákból kinyert rejtekhelyekben (nagy részükben) egyik modban semmi sincs, hiába jelzi a marker. Főként a Kordonon vettem ezt észre.
- a Mocsár területén egyik modban sincsenek anomáliák és kereshető relikviák (legalábbis a testvériségben nem találtam).
- a mellékküldetések is nagyon hasonlóak.Az én gépemmel/telepítésemmel van baj, vagy bugos ez a mod is? Másik Stalker nincs fent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- EAFC 26
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Yettel topik
- Nyaralás topik
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest