- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Bekékült a Pixel 10a
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
hubai38
üzenetére
Működnie kell az átjárónak. És igen, a felszínen ücsörgő tagtól hallasz arról, hogy van valami a föld alatt és katonákat látott ott mozogni. Lehet, hogy csak ez után jelenik meg az átjáró, de emlékeim szerint mintha úgy is le tudtam volna menni, hogy az ipsével nem beszélgettem, mert elbambultam és nem vettem észre.
Azt hiszem, az egyes feladatokat elég pontosan kell követni, különben bizonyos olgok nem fognak úgy működni ahogy kell. Ez egy történet vezérelte mod, nem lehet csak úgy össze-vissza kóricálni benne és értelme sincs, mert a loot nem olyan, ami miatt érdemes lennne. Nincs is rá szükség, gyakorlatilag mindig találsz valamit, ami az aktuális feladathoz kell. Szóval ha valami baromi erős fegyverbe futsz ele, gondolj rá, hogy ahhoz mérhető ellenfél fog jönni hamarosan.
Persze át kell kutatni minden ládát.Tányleg: Sötét-völgyben a helikopternél megtaláltad a ládádat? Ezeket érdemes megkeresni, mert jó cuccok vannak bennük, néha olyanok is, amik nélkül akár el is akadhatsz.
A beomlott bejáratnak nem a bejárat felöli oldalán (a felszínen) van az átjáró, hanem lentről, közvetlenül a villámló alagút belső vége mellett.
-
hubai38
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield