- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai38
aktív tag
-
hubai38
aktív tag
Új történet,Loaded: extensions\ogse.dll
file: .
file: ..
file: LuaXML_lib.dll
--try to load LuaXML_lib.dll
fname: LuaXML_lib
~~ loaded
file: ogse.dll
--try to load ogse.dll
fname: ogse
open_global_ns - start
open_global_ns - end
~~ loaded
file: xp
~~ _G : os.clock() = 3.9289999008179 math.randomseed()
luaxml1
luaxml2
!!OGSE_vers = Final_2.00 (06/03/2016)**
!!INFO: LuaXML library loading successful.FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CInifile::r_section
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp
[error]Line : 342
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Can't open section 'mod_ver'
Magyarosítás nélkül megy, magyarosítással ez történik? -
hubai38
aktív tag
Sziasztok vissza lehet e állítani a Shadow of Chernobylt 1.0004-verzióra?
-
hubai38
aktív tag
A játék nem omlik össze a magyarosítástól de nem jó hozzá, össze vissza betűk .Kicsit olyan mint a Stalkersoup.
-
hubai38
aktív tag
Sziasztok a OGSE magyarítás nem elérhető, meg kéne egy kis segítség ezzel a verzióval működne a magyarosítás?
https://hisgames.org/stalker-shadow-of-chernobyl-ogsr-mod -
hubai38
aktív tag
Sziasztok!
A Stalker Shadow of Chernobyl az 1.6 gog-os verziója van nekem. Abba kéne a segítség, hogy ehhez van-e olyan mód, amivel át tudnám írni a súlyt, a futást és az ugrást?
Előre is Köszi a válaszat -
hubai38
aktív tag
Heló sziasztok,kipróbálnám a OGSE módot,nincs véletlenül valakinek egy működő gamedata mapálya amiben már benne van az egész mód,gondolok én,javítások magyarosítás.
És fel van töltve valahová ahonnan letudnám tölteni.Ja igen milyen verzióval működik mármint az alapjátékra gondolok.1.0006. -
hubai38
aktív tag
Elnézést de nem tudom le tölteni,kéne egy kis segítség megint,szükségem lenne egy mappára amit le tudok tölteni,szóval 1-javítás,2-javítás,3-hármas javítás,és magyarosítás.
Egyszerűen 1-2-3,most is valami majdnem egy gigás javítást sikerült le töltenem.
-
hubai38
aktív tag
Ez nagyon jól néz ki,szeretnék játszani vele,kérdés alap játék kell hozzá,ha igen milyen verzió számmal,003,004,006,vagy letöltsük telepítés és mehet?
-
hubai38
aktív tag
Már régebben,irtam hogy találtam egy sgm modot a Shadow of Chernobyl-hoz,valaki tudna segíteni,keresem hozzá az angol felíratot,gondolom csináltak,vagyis remélem.
-
hubai38
aktív tag
válasz
Dhampir #14113 üzenetére
kaja legyen nálad rendesen mer elég gyakran éhes a karaktered.nézegesd a ládákat amit neked hagytak a mod készítői és könyebb tulélni,azokban van minden fegver lőszer,dobokés,baszus nem emlékszem hogy honnan vetem a vadászkést,pedig nemrég játszottam vele.
egyépként elég gyakran menjél vissza a feladatot adó stalkerekhez mert nem nagyon jelzi hogy mere vagy hová.
-
hubai38
aktív tag
válasz
Balathruin #14108 üzenetére
-
hubai38
aktív tag
válasz
SaGa59 #14089 üzenetére
A gázolás csak a három ört érintete,a laktanya előtt áltak.De viszont tényleg érdemes gyakran menteni,a meglepetés az volt kapom a feladatot hogy a meteorogusnak mentsem ki a cimboráját a szemét telepen,fegyver felvétele,helyzet elfoglálása,és lövések,én mentem is csak fegyver nem volt sehol sem,ott ahol jelölte se máshol.
-
hubai38
aktív tag
válasz
SaGa59 #14083 üzenetére
Nem szedtem össze a xenoformokat,kezdhetem elöről az egészet?Ha jól emlékszem sedorovicsnak keletek volna.
rétisün,megvan a exokeleton,de hiába annyi cucc van hogy nem elég egyszerüen,kettő darab fegyver minden fajtábol,ak-47,meg m4-es,rengeteg lőszer ,limankszba,százával kellett a lőszer,fegyver kopott rendesen,akkor.
Yutan,teljesen más felfogást bír ez a játék,az eddigi stalkerekhez képest.
-
hubai38
aktív tag
válasz
SaGa59 #14078 üzenetére
Még nem nyirtam ki a kutyát mert elfogyott a dobó késem,betöltötem egy előző mentést,azt nem tudom hová raktam a sok kést,legalább negyven darabot raktam el.
Egyépként rájöttem hogy valami párhuzamos valamibe vagyok.Szép lassan össze ál a kép,de még nem lövöm le a poént,már ha van neki olyan.Szóval már van egy sanda gyanum.
-
hubai38
aktív tag
-
hubai38
aktív tag
válasz
SaGa59 #14009 üzenetére
Ja föl is raktam.de nemtalálja a Cannot find "Fsgame.ltx,jó erre irják hogy csináljak egy parancs ikont és annak töröljem a bin vackát de nem tudom a windows 10-nem engedi,jó akkor töröltem a fffffff.most letöltöttem a dfs 1.00 verziót megy is szépen,nem tudom van e valami köze az előző telepítéseknek,véletlenűl betöltötem a régit és ugyanúgy kidobott a mocsárba.Nem tudom hol vannak a mentések,törölném a régit.
-
hubai38
aktív tag
válasz
Balathruin #14001 üzenetére
Fogalmam sincs
Valami gebasz van mert nem enged be az agropromi intézetbe,meg rögtön ki dob mihejt át érek a mocsárba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Subaru topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- MotoGP & WSBK
- Vicces képek
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest