- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
SaGa59
üzenetére
Pontosan ez tortenik, egy masik csoport bandita fog ott koricalni, magan a hidon, es a Limaszki oldalon.En is csodalkoztam, hogy a halott banditak hogyan tudnak barkit is kirabolni

shield pontosan. Ha egy rakas piros hibauzenet fut a hatterben, akkor gondolhatod, hogy az mennyire terheli a procit, meg magat a jatek motorjat is, mert ezt nem tudom,de mondjuk kb minden masodpercben, vagy 10-ik masodpercben lefut a sok hibauzenet a hatterben, a jatek motorjanak verme megtelik, azaz verem tulcsordulas is elofordulaht szerintem, ilyenkor tuti kinyiffan a jatek, mert mar nincs ahova tarolja a sok hibauzenetet.
Igen, van egy kis progi, amit Free talalt meg ha jol emlekszem, abba be kell tolteni a zenet, valamit csinalni, es ujra elmenteni, akkor ugy ismeri meg, mint a sajatjat.
A mi modunk meg idaig azert nem omlott ossze, mert az osszes ilyen piros hibauzenetet kigyomlaltuk.
Mondjuk most kisse osszebolondultam,az OGF az nem a modell allomany ? vagy ez a zenee, es a modelleknek mas kiterjesztesuk van ? Elfelejtettem, most hogy par honapja nem foglalkozom vele. -
borovi
aktív tag
válasz
SaGa59
üzenetére
A zsoldosokat mindenképp ki kell nyírni. Én azt mondtam Riplinek, hogy megpróbálok megegyezni a zsoldosokkal ahelyett, hogy odakísérem őt. Aztán odamentem a főnökhöz, aki előzőleg megbízott Ripli megtalálásával. Mondtam, hogy megvan Ripli, megkaptam tőle a pénzt, majd a következő pillanatban valaki kilőtte őt is meg a két spanját is. Visszamentem Riplihez meg az őt kísérő tudóshoz (őt is sikerült megvédenem az ideúton), mondtam neki, hogy mi történt, és már jött is Cse. Látta, hogy bajban vagyok, gondolta besegít. Aztán felajánlotta a további segítségét, így négyesben henteltük le a zsoldosokat és mentünk a Gépállomás átjáróhoz. Cse-ről beszéltem, mint mesterlövészről (a nevekkel bajban vagyok, alig tudom megjegyezni őket
).Akkor lehet, hogy inkább hagyom a banditákat, mert lehet, hogy tényleg bekavar a későbbi játékmenetbe. A Kamazos feladatot már úgyis buktam, tehát tényleg mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7330 27% 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Acer Nitro AN16-41 16" FHD+ IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

).
shield