Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz SaGa59 #13394 üzenetére

Pontosan ez tortenik, egy masik csoport bandita fog ott koricalni, magan a hidon, es a Limaszki oldalon.En is csodalkoztam, hogy a halott banditak hogyan tudnak barkit is kirabolni :D

shield pontosan. Ha egy rakas piros hibauzenet fut a hatterben, akkor gondolhatod, hogy az mennyire terheli a procit, meg magat a jatek motorjat is, mert ezt nem tudom,de mondjuk kb minden masodpercben, vagy 10-ik masodpercben lefut a sok hibauzenet a hatterben, a jatek motorjanak verme megtelik, azaz verem tulcsordulas is elofordulaht szerintem, ilyenkor tuti kinyiffan a jatek, mert mar nincs ahova tarolja a sok hibauzenetet.
    Igen, van egy kis progi, amit Free talalt meg ha jol emlekszem, abba be kell tolteni a zenet, valamit csinalni, es ujra elmenteni, akkor ugy ismeri meg, mint a sajatjat.
    A mi modunk meg idaig azert nem omlott ossze, mert az osszes ilyen piros hibauzenetet kigyomlaltuk.
    Mondjuk most kisse osszebolondultam,az OGF az nem a modell allomany ? vagy ez a zenee, es a modelleknek mas kiterjesztesuk van ? Elfelejtettem, most hogy par honapja nem foglalkozom vele.

Új hozzászólás Aktív témák