Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- 
			  Mobilarena A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Antonius1978 addikt válasz  SaGa59

üzenetére SaGa59

üzenetérePontosan, jol mondod. Sensut azert irtam nektek, hogy keressetek meg. 
 Maskulonben, van valami javaslatod, hogy hogyan szedjem ossze a Generatoros pofanak az osszes kepzodmenygyujtemenyt ? Asszem mar minden zombit kinyirtam, vagy ha megse, akkor parra meg nem akadtam ra.Vagy korbe kell jarni a terepet, mert ott is van kepzodmeny, nem csak a zombiknal ?shield hat 1-2 helyzetben lehet hasznalni, de szerintem nem annyira fontos, sokkal hasznosabb majd kesobb az egyedi Vintorez 50 loszerrel, .45-os kiadasban, es talalsz is hozza majd loszert eleget az ellensegnel, maris nekifoghatsz a hidroshock loszert gyujtesenek.Az elejen O-Jantar utan meg jo a PKM, de szerintem azt meg meg kell tartani, ki tudja a vegen mifele mutanshordaval kerulunk ossze, de az osszes tobbi feladathoz egyszeruen tokeletes az elobb emlitett To''r nevu fegyver. Rony949 a videoba beleneztem, tetszik az atalakitott menu, a jatekmenet az nem tudom milyen, vagy minek az alapjan van, sima alapjatek ? Nem tudom. 
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield
 shield