Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Mobil flották
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Hol a bánatban van az a falu a zombikkal? Épp itt tartok, de nem találom. Azt hiszem a fordítás nem jó, mert talán nem hét óra járásra, hanem hét óra irányában a bázistól kell keresni, de nem tudom.
Más: találtam egy következetlenséget ott, ahol többféleképp lehet a kelet-pripjatyiak problémáját megoldani. Megvolt a banditafészek kitakarítása, Limanszk, de a zsoldosok arzenáljára nem jutott idő, mert menekülni kellett. Viszont az üzenet szerint nagyon köszönik a teherautók eltakarítását is. Szóval itt vagy nem teszteltek, vagy nem tudom, de nem jó a szöveg, pedig másutt ennél kisebb eltéréseket is jól kezel a program.
De nem kizárt, hogy én kevertem össze valamit fordítás közben, még keresem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Mikrotik routerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
shield