- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Na, ezt sem gondoltam volna, hogy Mod nélküli alapjátékban ilyesmi megeshet. Ma este kicsit játszani szerettem volna, de ennek (Stalkerek nélkül is) lőttek.
Az 1.0005 patch fent van kezdettől fogva.
A Vad vidékre másodjára térek vissza a Bárból. Már Kruglov professzor kikísérésén és a "családi puska" megtalálásán túl vagyok.
Most csak a fegyvereket, töltényeket, ereklyéket és egy jobbfajta Stalker-öltözéket szeretnék felszedni.
Ahogyan a vasúti vagonok felé közelítek, vagy akörül mozgok, mindig egy hatalmas XRay Engine Crash buggal dob ki.
Mindegy, hogy külön mentéssel vagy billentyűmentéssel tölteném be újra, ismételten kidob, ahányszor csak a legutóbbi mentéssel szeretnék visszatérni.
A korábbi autosave mentésről is újrakezdtem, de a Vad vidék területén folyton jelentkezik ez a probléma.
Lenne valamilyen jó ötletetek ennek megoldására?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így építsd a billentyűzeted!
- Apple Watch
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 16 GB-os Sapphire Pulse Radeon RX 7900 GRE - garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest