- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android dual SIM okostelefonok
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Barin_Duty #9018 üzenetére
Köszönöm a segítséget, az éjjel addig játszottam míg visszataláltam az irányítóba és azután már könnyű volt visszamenni. Már pripyatban vagyok.
Kicsit furcsának találom a végét, kint van az ember az udvaron aztán azt sem tudja most mi van. Minden lezárva pedig milyen jó lett volna felfedezni a komplexumot.
Közben azért még kétféle befejezést is láttam.Még egy tapasztalat:
Az invertory hiba csak az "ol22_for_10005"-ben van.A K10 Vision: Texture Addon-t akarom megnézni, még nem döntöttem el hogy a Complete-vel vagy OL2.2-vel.
Azután a Stalker L.E.G.E.N.D.A.R.Y. következik. Megnéztem a nyelvi fájlokat, jó néhány felhasználható az eddigi fordításokból. Rászánom magam és egyesével leellenőrzöm őket, de vannak újak és a régiekből is van amiben van új szöveg, azokat kellene lefordítani.
Van valaki aki bevállalná és tud is englisül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- Google Pixel topik
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest