- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Giga akkumulátort kínál a OnePlus Ace 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
Lehet hogy genndy barátunknak igaza van. Gyorsan felraktam a STALKERHU-v1.00m fordítást, már volt kis javulás. Újra telepítem a játékot és meglátjuk az 1.00-ás fordítással mi lesz. Jó lenne ha az oldalatok bővebben foglalkozna a dolgokkal, mert igény volna rá. Még mindig rengetegen játszunk az orosz művel.
Bővebb leírások kellenének és jó fórum.
Én f@sz azt hittem hogy az 1.20-as a frissebb, csak most vettem észre a letöltésnél hogy a szöveg doboz lenyílik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Battlefield 6
- Wise (ex-TransferWise)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós kamerák
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield