Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kutga

félisten

válasz dredbiro #8624 üzenetére

Nem kell mindent megcsinálni, de én csak a móka kedvéért mindig megpróbálom az összeset. Ez persze a játékmechanikából meg bugokból adódóan nem mindig megy, de főleg az elején jó sok pénzt és fasza cuccokat kaphatsz.

Amire még figyelj azok a stashek, amiket kóborlásod során kis lila ikonnal jelez a pda, azokban is sok értékeset lehet találni.

A legkönnyebben megszerezhető antirad cucc a Fireball, nekem legutóbb vagy húszat sikerült összeszednem, nameg a kitartás növelő cuccokat szeretem, ha eleget pakolok fel, akármeddig lehet sprintelni. Amit még használtam az a Meat Chunk, ebből két-három eléggé megdobja a HP-t.

SPOILER
    A főszál küldetéseit Sidorovichtól és Barkeeptől kapod, előbb-utóbb eljutsz Red Forestbe, onnan meg csak előre kell menni, ott már nem kell a mellékküldikkel vacakolni. Egyre figyelj, meg fog jelenni egy küldetés ami visszavezet az Agroprom alatt lévő alagútrendszerbe hogy találkozz a Doc nevű figurával, ő ad egy kódot egy Pripyati szobához amiben lesz még egy kód, amivel bejuthatsz a CNPP belsejébe, innen érheted el a második, és a legjobb befejezést, de majd meglátod. Az első a Wish Granternél van, de az nem az igazi. :P

Új hozzászólás Aktív témák