Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
dredbiro
üzenetére
Nem kell mindent megcsinálni, de én csak a móka kedvéért mindig megpróbálom az összeset. Ez persze a játékmechanikából meg bugokból adódóan nem mindig megy, de főleg az elején jó sok pénzt és fasza cuccokat kaphatsz.
Amire még figyelj azok a stashek, amiket kóborlásod során kis lila ikonnal jelez a pda, azokban is sok értékeset lehet találni.
A legkönnyebben megszerezhető antirad cucc a Fireball, nekem legutóbb vagy húszat sikerült összeszednem, nameg a kitartás növelő cuccokat szeretem, ha eleget pakolok fel, akármeddig lehet sprintelni. Amit még használtam az a Meat Chunk, ebből két-három eléggé megdobja a HP-t.
SPOILER
A főszál küldetéseit Sidorovichtól és Barkeeptől kapod, előbb-utóbb eljutsz Red Forestbe, onnan meg csak előre kell menni, ott már nem kell a mellékküldikkel vacakolni. Egyre figyelj, meg fog jelenni egy küldetés ami visszavezet az Agroprom alatt lévő alagútrendszerbe hogy találkozz a Doc nevű figurával, ő ad egy kódot egy Pripyati szobához amiben lesz még egy kód, amivel bejuthatsz a CNPP belsejébe, innen érheted el a második, és a legjobb befejezést, de majd meglátod. Az első a Wish Granternél van, de az nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen switch-et vegyek?
- Háztartási gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Napelem
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield