- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
Balathruin #13756 üzenetére
-
kutga
félisten
válasz
Yutani #13754 üzenetére
Nekem még dobozos verzió van meg.
Létezik hozzá unofficial patch, azt kipróbálom.
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Tegnap toltam ki sokadjára az alapjátékot, egyszerűen nem tudom megunni.
Viszont, még a legutolsó 1.0005-ös patchel is hemzseg a bugoktól a játék.
Van valami nem hivatalos javítás amit érdemes lenne kipróbálni, ha modok nélkül, az alap játékkal akarok játszani?
-
kutga
félisten
válasz
dredbiro #8639 üzenetére
Csinálj mellékküldiket, jól fizetnek, meg szedegess össze minél több ritka artifactot és add el.
Boltból nem nagyon vásároltam a jobb cuccok előbb utóbb stashből vagy küldetés teljesítéséért úgyis elérhetőek. Talán egy SEVA ruhát vettem eddig, meg lőszert és medkitet persze.
-
kutga
félisten
Még szerencse hogy nincs sok kísérgetős küldi a játékban.
Más...mikor X18-ból visszamegyek Cordonba a Trader megbíz hogy lopjak el egy aktatáskát a közeli katonai bázisról. Gondolom lopakodva kellett volna, nos én inkább kilőttem mindenkit aki mozgott és elcsentem a cumót.
Mikor indulok tovább feltűnik egy küldi hogy védjem meg az újonc tábort valami zsoldosoktól, de azok nem akarnak jönni. Lesz valami negatív következménye ha hagyom őket a fenébe?
-
-
kutga
félisten
válasz
dredbiro #8628 üzenetére
Általában valami nehezebben elérhető helyen vannak az értékesek, vagy anomáliáktól körülvéve, de simán a földön is beléjük lehet botlani, halottak pda-jából kapod a koordinátákat, érdemes felkutatni őket, ez is növeli a játékidőt.
Egyébként itt a lista a fő küldetésekről:
-
kutga
félisten
válasz
dredbiro #8624 üzenetére
Nem kell mindent megcsinálni, de én csak a móka kedvéért mindig megpróbálom az összeset. Ez persze a játékmechanikából meg bugokból adódóan nem mindig megy, de főleg az elején jó sok pénzt és fasza cuccokat kaphatsz.
Amire még figyelj azok a stashek, amiket kóborlásod során kis lila ikonnal jelez a pda, azokban is sok értékeset lehet találni.
A legkönnyebben megszerezhető antirad cucc a Fireball, nekem legutóbb vagy húszat sikerült összeszednem, nameg a kitartás növelő cuccokat szeretem, ha eleget pakolok fel, akármeddig lehet sprintelni. Amit még használtam az a Meat Chunk, ebből két-három eléggé megdobja a HP-t.
SPOILER
A főszál küldetéseit Sidorovichtól és Barkeeptől kapod, előbb-utóbb eljutsz Red Forestbe, onnan meg csak előre kell menni, ott már nem kell a mellékküldikkel vacakolni. Egyre figyelj, meg fog jelenni egy küldetés ami visszavezet az Agroprom alatt lévő alagútrendszerbe hogy találkozz a Doc nevű figurával, ő ad egy kódot egy Pripyati szobához amiben lesz még egy kód, amivel bejuthatsz a CNPP belsejébe, innen érheted el a második, és a legjobb befejezést, de majd meglátod. Az első a Wish Granternél van, de az nem az igazi. -
kutga
félisten
válasz
Kassadin #8607 üzenetére
Modolni nem akarok, direkt tetszik hogy dönteni kell mit vihetsz magaddal, ez ad egy kis plusz nehézséget a játéknak. Általában majdnem max telepakolom magam, és felteszek egy rakat endurance növelő artifactot hogy bírja szuflával a karakter, az Agroprom alatti alagutakban van egy elektromos anomália, annyi esett hogy csak győztem felkapkodni.
Nekem sem ez az első végigjátszásom, de a ládákat eddig nem nagyon használtam.
Most végre úgy akarok végigmenni rajta, hogy lehetőleg az összes mellékküldetést is megcsinálom, korábban valami bug miatt, vagy mert szimplán feledékeny voltam nem sikerült még.
MOD
PeL
Köszi, ha elérek a Bar területére le is pakolok, arra sokat jár az ember. -
kutga
félisten
válasz
Kassadin #8605 üzenetére
Valóban. Az alapjáték+v1.05 patch van fent, most találtam meg Strelok búvóhelyét Agrop, szóval még igencsak az elején tartok.
Én is ettől félek, hogy szépen eltűnnek a cuccok. A Cordonban Sidorovich mellett van három szekrény meg egy kék láda, kipróbálom azon, ha megint arra járok, vagy inkább a Bar területén keresek valamit, ott sűrűbben fordul meg az ember.
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Van a játékban olyan láda amibe ha pakolok cuccot, utána ott is marad? Elég szűkös már az inventory.
-
kutga
félisten
válasz
fpeter07 #8134 üzenetére
Ugyan nincs lefordítva, de ezt találtam róla:
When wandering inside the interior of the Chernobyl Nuclear Power Plant, you will hear an alluring voice speak to you in Russian. It is believed that this voice is the Wish Granter luring the player closer to it, leading many to believe that the Wish Granter was developed to distract stalkers on their way to the site of C-Consciousness. This is confirmed by the english versions of the Wish Granter's voice, not used in the final game.
-
kutga
félisten
Hát igen, van vagy hétféle befejezése, azóta sem volt ilyen játék.
-
kutga
félisten
válasz
dodopek #8107 üzenetére
Nekem a millitary armored suit tetszett nagyon, kár hogy nem lehetett vele annyit cipelni mint exoban, úgyhogy a vége felé inkább exoban rohangáltam.
Monolith tényleg nagyon kemény, bár amire velük szembekerülsz azért neked is olyan fegyvereid lesznek amivel odacsaphatsz.
-
kutga
félisten
-
kutga
félisten
-
kutga
félisten
Most játszom végig negyedszer a játékot, már a CNPP-ben vagyok, annyi sugárzás elnyelő artifactot aggattam magamra hogy meg sem érzem a sugárzást, nagyon vicces, emlékszem elsőre nem voltam ennyire okos alig jutottam át.
Viszont szépen elfelejtettem Pripyatban elmenni a dekóderért amivel tovább tudnák jutni az erőműben, bújom a netet, hátha van megoldás rá hogy átmenjek a kódolt ajtón, többet is találtam, tud esetleg valaki olyat ami tényleg beválik? Menteni persze nem mentettem Pripyatban, a későbbi stalkerekben tetszett hogy ha helyszínt váltottam a gép automatikusan mentett, mert én feledékeny vagyok.
-
kutga
félisten
Kössz a válaszokat, van valami hatásuk a végkifejletre?
A másik lényeges kérdés hogy később melyik frakció mellé érdemes állni (Freedom, Duty)?
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Újra elkezdeném a játékot, kérdésem az lenne mennyire éri meg a mellékküldetésekkel foglalkozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5070 Ti AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged