Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kassadin

addikt

válasz kutga #8606 üzenetére

Ühüm, akkor a garázstól már kijjebb jutottál. Ott is van egy, bal oldalt a stalkerek között. Igen, a kordonnál is van egy nagy kék, az elején mindig odahordtam a cuccokat, mert onnan már nincsen messze Sidorovich.

Egy idő után majd rájössz úgyis (nekem ez természetes már, többször végigjátszottam a játékot) hogy igazából nem tudsz mindig magaddal annyit vinni, amennyit szeretnél, mert ugye van nálad már alapból egynél több fegyver + a hozzájuk való lőszer elég tekintélyes súlyt kitesz. És akkor még artifact, kaja, kötszer, sugárzás elleni ampulla, ruhákról (!) nem is beszéltem. A legjobb fegyvereket, ruhákat általánosságban találni és/vagy kapni fogod küldetés jutalmául, szóval igazából a pénznek nincsen akkora jelentősége, max. az elején, amikor az npc-től jobb vagy új fegyvert tudsz venni a régi helyett. A másik meg az (gondolom te is tapasztaltad), hogy túlsúllyal elég hamar kifulladsz, így sokkal sérülékenyebb vagy mintha rendesen tudnál futni.

Persze, ha raksz fel modot, akkor akár 1 tonnát is elbírsz. Számomra ez viszont erősen rontaná a játékélményt.

Új hozzászólás Aktív témák