-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
Ühüm, akkor a garázstól már kijjebb jutottál. Ott is van egy, bal oldalt a stalkerek között. Igen, a kordonnál is van egy nagy kék, az elején mindig odahordtam a cuccokat, mert onnan már nincsen messze Sidorovich.
Egy idő után majd rájössz úgyis (nekem ez természetes már, többször végigjátszottam a játékot) hogy igazából nem tudsz mindig magaddal annyit vinni, amennyit szeretnél, mert ugye van nálad már alapból egynél több fegyver + a hozzájuk való lőszer elég tekintélyes súlyt kitesz. És akkor még artifact, kaja, kötszer, sugárzás elleni ampulla, ruhákról (!) nem is beszéltem. A legjobb fegyvereket, ruhákat általánosságban találni és/vagy kapni fogod küldetés jutalmául, szóval igazából a pénznek nincsen akkora jelentősége, max. az elején, amikor az npc-től jobb vagy új fegyvert tudsz venni a régi helyett. A másik meg az (gondolom te is tapasztaltad), hogy túlsúllyal elég hamar kifulladsz, így sokkal sérülékenyebb vagy mintha rendesen tudnál futni.
Persze, ha raksz fel modot, akkor akár 1 tonnát is elbírsz. Számomra ez viszont erősen rontaná a játékélményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest