- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Még el se terjedt, de már másolnak
- iPhone topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
2 küldetéshez lenne kérdésem:
Egyik, amikor Sakharov prof megkér, hogy hozzam el neki a Ghost suit-ot. Na az pontosan hol van? Odamegyek, ahova mutatja, de 5-6zombin kívül semmi sincsen ott. Végigjártam minden szintet, elvileg Ghost hulláját kellene megtalálnom, de nincsen sehol....
MINDEKÖZBEN Critical psi-emission, leave the area now!!-ot ír ki, ami annyit tesz master szinten, hogy 2mpnként kell, hogy betoljam az EÜ csomagot... Márpedig annyim lenne, de nem találom meg sajnos a testet...
VISZONT a főküldetéssel is gondom van. Amikor be kell menni az X-16os laborba. Az elején kinyírok mindenkit, majd amikor már lemennék a gépterembe, mentek. Ahogy rálépek a lépcsőre, Critical psi-emission újra, és RÖGTÖN meghal. 5 db +400%health-os artifact (charm
) van berakva, de semmit nem érnek, azonnal meghalok. Ha leveszem a legegyszerűbbre a játékmenetet, akkor be tudok menni, ugyanúgy 2mpnként tolva befelé az EÜ csomagokat. Viszont ki kellene kapcsolni azt a gépet. Az első szinten eljutok a kezelőpadig, de semmit nem tudok vele csinálni... halálra nyomkodom az Fet, de semmi... meggránátoztam az annnyába, de az se segített, inkább meghaltam (az EÜ ciklus és a robbanás maximális értéke összejött, és nem tudtam futni
)
Mégis mi a fene a megoldás? Néztem walkthrough-okat, de sehol sem írnak arról, hogy fogyna az életük egyfolytában. Videókban sincs. Mégis miért lehet ez???Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 : Fókuszban a Ventrue klán
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- YouTube
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Még el se terjedt, de már másolnak
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest