Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• icons

addikt

válasz emre #6995 üzenetére

2 küldetéshez lenne kérdésem:

Egyik, amikor Sakharov prof megkér, hogy hozzam el neki a Ghost suit-ot. Na az pontosan hol van? Odamegyek, ahova mutatja, de 5-6zombin kívül semmi sincsen ott. Végigjártam minden szintet, elvileg Ghost hulláját kellene megtalálnom, de nincsen sehol....

MINDEKÖZBEN Critical psi-emission, leave the area now!!-ot ír ki, ami annyit tesz master szinten, hogy 2mpnként kell, hogy betoljam az EÜ csomagot... Márpedig annyim lenne, de nem találom meg sajnos a testet...

VISZONT a főküldetéssel is gondom van. Amikor be kell menni az X-16os laborba. Az elején kinyírok mindenkit, majd amikor már lemennék a gépterembe, mentek. Ahogy rálépek a lépcsőre, Critical psi-emission újra, és RÖGTÖN meghal. 5 db +400%health-os artifact (charm :P) van berakva, de semmit nem érnek, azonnal meghalok. Ha leveszem a legegyszerűbbre a játékmenetet, akkor be tudok menni, ugyanúgy 2mpnként tolva befelé az EÜ csomagokat. Viszont ki kellene kapcsolni azt a gépet. Az első szinten eljutok a kezelőpadig, de semmit nem tudok vele csinálni... halálra nyomkodom az Fet, de semmi... meggránátoztam az annnyába, de az se segített, inkább meghaltam (az EÜ ciklus és a robbanás maximális értéke összejött, és nem tudtam futni :) )
    Mégis mi a fene a megoldás? Néztem walkthrough-okat, de sehol sem írnak arról, hogy fogyna az életük egyfolytában. Videókban sincs. Mégis miért lehet ez???

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák