- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Medvelászló #5611 üzenetére
finoman fogalmazva: igen, keményen szakít. én anno OL2.0ában avval mentem vissza CNPP hátsó udvarára kiirtani az egybegyűlteket... ami takart vagy 30 törpét, ugyanannyi chimérát, meg 200 zombit. Grozával esélytelen volt. FT2000el esélytelen volt. géppuskával? számbavettem a képzeletbeli szivarom (ld Sarge@Quake3A / Duke Nukem), és 5 perc múlva már csend és hullaszag maradt csak... meg némi sugárzás.
nagyon jól sebez, relatíve pontos, és ami a legfontosabb, a Minigunnal ellentétben nem zabálja irdatlan mértékben a lőszert, szóval még használható is
CNPPben OL2.0 felett kötelező;>
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest