Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chrom

tag

válasz proci985 #5556 üzenetére

Amúgy ennek a priboi story-nak van valami konkrét útmutatása, hogy mit és hogy kell követni? Melyik pálya mi után jön? Mert nekem nagyon zavarosnak tűnik, és rohangálok fel-alá az összes mappon és kutatok keresek, benézek minden hová, de alig van pár doksim... Semmi pontos jel, hogy mit hol találok, csak utalások...
    Van vagy 5-6 db pendrive-om, viszont a PDA-ban meg nem jelennek meg bizonyos dolgok, amiket pl felszedtem útközben (a helikopternél a hullánál talált bőrönd tartalma, stb...)
    Ez így nekem nagyon zavaros, de lehet hogy csak azért mert nem olyan jó az angol tudásom... Fene tudja.
    De így nagyon lehangoló a játék.
    Viszont olvasgatom a Stalker fórumot is, és olyan híreket írt a srác, hogy a kocsikból menet közben kifog fogyni majd a benzin, és a benzines kannákból lehet majd megtankolni. Meg a csomagtartójukba is lehet cuccokat bepakolni. Meg valami bővítést emlegetnek még...

és akkor most melyik doksit nem szedted össze? Mert nekem Bencom ™ hsz-ból nem volt világos. Én ugyan is jártam lent a laborban, de nem jutottan semmire...
    Megoldható az, hogy összeírod pontosan milyen dokumentum címeket találtál meg eddig?

Új hozzászólás Aktív témák