- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Apple Watch
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrom
tag
válasz
proci985
üzenetére
Amúgy ennek a priboi story-nak van valami konkrét útmutatása, hogy mit és hogy kell követni? Melyik pálya mi után jön? Mert nekem nagyon zavarosnak tűnik, és rohangálok fel-alá az összes mappon és kutatok keresek, benézek minden hová, de alig van pár doksim... Semmi pontos jel, hogy mit hol találok, csak utalások...
Van vagy 5-6 db pendrive-om, viszont a PDA-ban meg nem jelennek meg bizonyos dolgok, amiket pl felszedtem útközben (a helikopternél a hullánál talált bőrönd tartalma, stb...)
Ez így nekem nagyon zavaros, de lehet hogy csak azért mert nem olyan jó az angol tudásom... Fene tudja.
De így nagyon lehangoló a játék.
Viszont olvasgatom a Stalker fórumot is, és olyan híreket írt a srác, hogy a kocsikból menet közben kifog fogyni majd a benzin, és a benzines kannákból lehet majd megtankolni. Meg a csomagtartójukba is lehet cuccokat bepakolni. Meg valami bővítést emlegetnek még...és akkor most melyik doksit nem szedted össze? Mert nekem Bencom ™ hsz-ból nem volt világos. Én ugyan is jártam lent a laborban, de nem jutottan semmire...
Megoldható az, hogy összeírod pontosan milyen dokumentum címeket találtál meg eddig?
Új hozzászólás Aktív témák
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield