- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Én is felraktam az OL 2.1.1-et. Új játékot kezdtem a "Pokol" fokozaton, még csak az 1. pályán vok, de eddig nemrosz. Ahogy hallom, ebben is kicserélték a gitározók zenéjét... Amúgy tök jó zene van alatta, olyan mulatozás volt kint, amikor kimentem a kereskedő bunkeréből, hogy hírtelen azt se tudtam hol vok..
Én is beálltam a tábortűz mellé bulizni egy kicsit a feladatok előtt.
Észrevettem még egy érdekességet a 2.0-hoz képest: Úgy tűnik ebben a verzióban az anomáliák már a blowoutok nélkül is vándorolnak. Amikor az 1. feladatban ki kell szabadítani a túszt a banditák fogságából, én a hídon keresztűl mentem feléjük. Visszafele viszont már ki kellett kerűlni a hidat, mert 2 gravis anomáliát is tett oda game, pedig pár perccel azelőtt még simán át lehetett menni rajta.
Blowout természetesen nem volt közben, szal nemtom hogyan kerűltek oda, mindenesetre a hídat lezárta így a game
.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Hisense LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Én is beálltam a tábortűz mellé bulizni egy kicsit a feladatok előtt.
Blowout természetesen nem volt közben, szal nemtom hogyan kerűltek oda, mindenesetre a hídat lezárta így a game
.
shield