Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Alapjátékban most jutottam be a reaktorba. Kicsit csalódáas, hogy a blowout miatt nem lehet rendesen körbenézni. Lehet jólmegszívattam magam mert mert azt hittem a sugárzás lesz a legkeményebb és ezért a zöld Ecologist ruhában mentem ami majdnem ugyanolyan mint a Seva de vegyi/radioaktív terhelésre a legjobb. Erre majd szarrálőnek míg beérek és rögtön bent az első folyosón hozzámvág valami egy ládát. Tehát rupture + bulletproof kellene nagyon és nem a Military ruhában mentem.
Szerintetek kezdjem újra azt a részt exo-val vagy military ruhával? Amúgy Vintar BC, Thunder S14 és 1000 db 9x39 mm fekete SP-6 lőszerel vágtam neki és betéve tudom a távolságokat a fejesekhez
Meg tele vagyok a legjobb artifactekkel, de valahogy az nem ugyanolyan érzésre mint ha eleve combos a ruha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Napelem
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Szerintetek kezdjem újra azt a részt exo-val vagy military ruhával? Amúgy Vintar BC, Thunder S14 és 1000 db 9x39 mm fekete SP-6 lőszerel vágtam neki és betéve tudom a távolságokat a fejesekhez
Meg tele vagyok a legjobb artifactekkel, de valahogy az nem ugyanolyan érzésre mint ha eleve combos a ruha.
shield